Ik wil een vakman: inhuren worden

Kosten

Direct een offerte aanvragen

Kosten

De Vakman maakt kwaliteit betaalbaar. Wat hij precies in rekening brengt, is afhankelijk van de aard en omvang van de klus. Maar u kunt er van op aan dat hij altijd een duidelijke en scherpe klusofferte uitbrengt.

Als zelfstandig ondernemer weet hij als geen ander wat concurrentie betekent.

 

Voordelig uit

Omdat De Vakman een allrounder is heeft u maar één aanspreekpunt. Hij bestelt of haalt de materialen zoveel mogelijk in één keer bij de daarvoor geselecteerde leverancier(s). Zijn bus is goed gevuld met materiaal en uitgerust met een brede selectie van gereedschappen. Dus ook geen extra kosten als gevolg van onnodig heen en weer gerij van allerlei onderaannemers. Hij werkt als zelfstandig ondernemer en heeft geen medewerkers in vaste dienst. Hierdoor blijven z’n algemene en overheadkosten tot een minimum beperkt. Dus tijdwinst voor zowel De Vakman als uzelf. Wél wordt hij gesteund door een krachtige serviceorganisatie en een professionele bedrijfsadviseur. Zodoende is hij in staat om zéér efficiënt te werken, terwijl hij bovendien profiteert van allerlei collectieve inkoopvoordelen en kennis. Daarom kan hij zeer scherp calculeren waardoor u altijd voordelig uit bent. Ook al omdat u bij De Vakman standaard géén voorrijkosten betaalt!

 

Offerte vooraf

Een vrijblijvende offerte van De VakmanVanzelfsprekend wilt u vooraf exact weten waar u aan toe bent.

Vandaar dat De Vakman graag persoonlijk bij u langskomt om de situatie te bekijken en u advies te geven. Hierdoor is hij in staat om een glasheldere klusofferte uit te brengen. Uiteraard zónder enige verplichting. Afhankelijk van de klus spreekt hij een vaste of een richtprijs met u af waarbij eventuele meer- of minderkosten worden gemeld. Ook voert hij klussen uit op “regie” basis.

Vooraf wordt dan het uurtarief en overige kosten afgesproken.

Op afgesproken momenten ontvangt u dan een rekening.

 

Zijn uitgangspunt is in ieder geval om zoveel mogelijk rekening te

houden met uw specifieke wensen. En om u op voorhand te

behoeden voor onaangename verrassingen.

 

Planning

De Vakman komt voorbereid aanUiteraard stelt De Vakman alles in het werk om u zo vlot mogelijk

van dienst te zijn. Kleinere, spoedeisende klussen worden zo mogelijk direct uitgevoerd. Maar in de meeste gevallen komt hij vooraf een duidelijke planning met u overeen. Ook met het oog op eventuele levertijden van de benodigde materialen. Wanneer zich bij een klus onverwacht complicaties voordoen, wordt de planning in overleg met u aangepast.

 

Maatschappelijk verantwoord

Als u kiest voor de Vakman, dan kiest u voor een veelzijdig klussenbedrijf . U heeft te maken met één aanspreekpunt. Dit bevordert de communicatie waardoor en efficiënter gewerkt kan worden. Hij beschikt over een goed uitgeruste bus met gereedschap en materiaal. Hij hoeft daarom niet onnodig heen en weer te rijden. Hiermee sparen we ons milieu en dragen we ons steentje bij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.