Ik wil een vakman: inhuren worden

Garantie

Direct een offerte aanvragen

Garantie

De Vakman is VLOK erkend klussenbedrijfDe Vakman gaat altijd voor kwaliteit. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman mag zich daarom VLOK erkend klussenbedrijf noemen. Tenslotte heeft hij met zijn collega’s een naam hoog te houden. Bovendien wil hij zich nadrukkelijk onderscheiden van andere klusbedrijven die de branche een slechte naam bezorgen. De vaak schrijnende verhalen van gedupeerde klanten zijn hem een doorn in het oog. Juist daarom geeft De Vakman deze unieke waterdichte garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met de nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Kwaliteitscontrole

De Vakman en kwaliteitsgarantieDe Vakman werkt steekproefsgewijs met klus-evaluatieformulieren. Alle bevindingen van klanten worden vertrouwelijk behandeld en verwerkt in een klantentevredenheidsrapportage. Waar nodig wordt in overleg met de betreffende Vakman uiteraard direct actie ondernomen. Daarnaast vindt er regelmatig met elke Vakman een bespreking plaats aan de hand van de klantentevredenheidsrapportages. Indien een Vakman structureel onder de maat presteert, mag hij zich niet langer als De Vakman presenteren.

 

Garantieregeling

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenOp elke klus die door De Vakman wordt uitgevoerd, heeft u minimaal één jaar garantie. Gebreken die zich binnen de garantietermijn voordoen worden kosteloos verholpen, tenzij De Vakman kan aantonen dat de oorzaak van de problemen niet aan zijn werk te wijten is. Informeer naar de mogelijkheden zodra De Vakman bij u langskomt voor een klusofferte. Vraag ook naar de VLOK uitvoeringsvoorwaarden

 

Klachten/Geschillenregeling

Heeft u onverhoopt een geschil met De Vakman en komt u daar in onderling overleg niet uit? Dan dient u uw klacht binnen twaalf maanden voor te leggen aan de onafhankelijke Geschillencommissie van de VLOK. Deze commissie zal zich in uw klacht verdiepen en een bindend advies uitbrengen. De Vakman is altijd verplicht dit advies op te volgen.