Ik wil een vakman: inhuren worden

Bezoek De Vakman tijdens het Bouwfestival XXL

Direct een offerte aanvragen

Ontmoet De Vakman tijdens het Bouwfestival XXL te Utrecht

Ben je al een tijd op zoek naar hoe jij je eigen klusbedrijf kunt beginnen? Ja!, kom dan naar de stand van De Vakman tijdens het Bouwfestival XXL van Bouwmaat op 9 en 10 juni in Utrecht. Laat je door onze specialisten informeren wat een eigen klusbedijf inhoud en hoe jij een vliegende start kunt maken. Maar er is meer tijdens dit festival te doen.

 

XXL Bouwfestival 2022 Bouwmaat

Ruim 70 leveranciers maken er een feest van!

Op Bouwfestival XXL presenteren ruim 70 A-merk leveranciers hun noviteiten. De Walt lanceert de geheel nieuwe Power Stack lijn en bij Rubi wordt getoond hoe je een tegel van 3 x 2 meter ‘eenvoudig’ in stroken kunt snijden. Ook Knauf komt met een noviteit, maar dat is zo bijzonder dat wij daar nog niks over mogen vertellen.

 

Er is van alles te doen en te beleven. Bij SPS/Zinsser kun je darten tegen Co Stompé. Mascot toont de ‘The Beast’ van Tim en Tom Coronel en Sikkens schildert delen van de nachtwacht. Kom racen in de Ford Transit simulator, race in een echte F1 simulator, win kaarten voor de F1 kwalificatie op Zandvoort of maak bij Rubi kans op een exclusieve reis naar Barcelona en bekijk een voetbalwedstrijd vanuit de Skybox in Camp Nou! Kortom, iedereen kijkt er naar uit om weer live in gesprek te zijn met klanten en een feestje te vieren!

 

4 Werelden vol festival entertainment

Bouwfestival XXL is onderverdeeld in 4 werelden. Op Tool Valley vind je het allerbeste gereedschap, op Water World staan alle leveranciers rondom de natte klussen, Rock City huisvest de crème de la crème van de bouw en isolatie en bij Cover World vind je alles voor tegen de wand en op het hout. Naast de bekendste A-merk leveranciers is er binnen de 4 werelden van alles te doen en te beleven. Op Tool Valley kun je bijvoorbeeld laten zien hoe XXL jij bent tijdens de sterkste vakman van Nederland. Of doe mee met het NK mozaïektegelen op Water World en in Rock City is een heus duurzaamheidsdoolhof welke je uiteindelijk leidt naar…

 

XXL Academy

Schaaf je kennis bij op de XXL Academy. De hele dag zijn er diverse presentaties van leveranciers met als klap op de vuurpijl op donderdag een presentatie van freestyle voetballer en YouTube legende Soufiane Touzani over doorzetten en het bijstellen van je doelen en op vrijdag een presentatie van Rico Verhoeven over doorzetten, doorpakken en winnen!

 

Het dak er af met de Vakwerk Awards Borrel

Op donderdag sluiten we de dag af met de Vakwerk Awards borrel. Tijdens deze liveshow sluiten we de zoektocht naar het beste vakwerk van Nederland op een weergaloze manier af. Onder leiding van presentator en vakman Thomas Verhoef wordt de winnaar bekend van de spiksplinternieuwe Ford Transit Custom. Als klap op de vuurpijl proosten we op de winnaar met een feestelijk optreden van Wolter Kroes.

 

Kom ook naar het Bouwfestival als gast van De Vakman

Bestel hier je kaarten