Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Tegelzetter in Reeuwijk

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Tegelzetter in Reeuwijk

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om Tegels te zetten? Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Reeuwijk om het tegelzetten in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Reeuwijk, De Vakman Martijn Coors. Hij neemt u graag uw tegelzetwerk uit handen. Als tegelzetter heeft De Vakman Martijn Coors kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor het tegelzetwerk van vloeren en wanden. Uiteraard kan deze tegelzetter u ook van dienst zijn met vakkundig advies over andere klussen. Kortom een klusbedrijf in Reeuwijk als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Martijn Coors krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Klusbedrijf en Tegelzetter in Reeuwijk | De Vakman Martijn Coors

Klusbedrijf in Reeuwijk ook Tegelzetter

Klusbedrijf en Tegelzetter in Reeuwijk | De Vakman Martijn CoorsVoor een betrouwbare tegelzetter in Reeuwijk kunt u terecht bij De Vakman Martijn Coors. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Martijn Coors heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde tegelklussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft minimaal één jaar garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Klusbedrijf Reeuwijk meer dan alleen Tegelzetter

Klusbedrijf Reeuwijk is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als tegelzetter heeft De Vakman Martijn Coors veel ervaring met het zetten van tegels op diverse vloeren, muren en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, wandafwerking, installatiewerk, houtrotherstel, reparatie witgoed en het plaatsen van kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, zonnepanelen en isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast tegelzetten ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Martijn Coors uit Reeuwijk

 

Lees meer over De Vakman Martijn Coors uit Reeuwijk

 

Bel 06 – 41 46 61 56 of mail naar m.coors@devakman.info

 

Klusbedrijf en Tegelzetter in Reeuwijk | De Vakman Martijn Coors