Gespecialiseerd in CV installatie

Direct een offerte aanvragen

De Vakman gespecialiseerd in CV installatie

 

Ook voor allerhande andere klussen, de veelzijdige Vakman

 

De Vakman specialist in CV installatie

 

Wie in z’n huis of bedrijf rondkijkt, komt al gauw diverse klussen tegen. Denk aan een deur schilderen, een dak isoleren, sloten vervangen of het verleggen van een stopcontact. Maar ook het grotere werk, zoals het schilderen van uw huis, een nieuwe aanbouw, keuken of complete badkamer. U komt er alleen niet aan toe om die klussen zelf aan te pakken. Of u beschikt niet over de vakkennis die nodig is. Dat hoeft ook niet, want daarvoor is er de Vakman. De allround klusprofessional die u graag die klussen uit handen neemt.

 

De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden ook op werkzaamheden m.b.t. CV installatiesVoor een betrouwbare specialist in CV instalaties kunt u terecht bij De Vakman Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf.De Vakman geeft u een heldere offert e en maakt vooraf duidelijke afspraken , dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten , geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf

 

De onderstaande Vakmannen zijn specialist in CV-installatie

 

De Vakman in het kort

Wij zijn een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals. Deze zelfstandig werkende Vakmannen worden centraal ondersteund door een kwalitatieve en actieve serviceorganisatie.

 

De voordelen als klant

Geen voorrijkosten
Gratis offerte vooraf
En jaar garantie op elke klus
Door het gehele land gevestigd
Duidelijke planning
Klantgerichte instelling
Oog voor kwaliteit
 

Contact met De Vakman

 

Lees ook


Netgemak Internetbureau