Ik wil een vakman: inhuren worden

Martijn Coors

TEVREDEN KLANTEN EN JEZELF OVERTREFFEN

Martijn   Coors

Martijn gaat voor goed advies en werk!

Martijn weet als ervaren service monteur waar klanten tegenaan lopen en hulp bij nodig hebben. Door zijn brede ervaring op het gebied van techniek en bouw weet hij ook die hulp te bieden. Maar in zijn baan was de ruimte er niet om hier mee aan de slag te gaan. Het begon steeds meer aan hem te knagen dat hij meer kon dan wat hij nu deed. De stap naar het zelfstandig ondernemerschap werd gezet en wel als allround klusbedrijf, want Martijn is van alle markten thuis. Zijn eigen huis heeft hij helemaal gestript en daarna weer opgebouwd, ook familie en vrienden roepen zijn hulp vaak in. Martijn heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in elektra, reparatie van witgoed en huishoudelijke apparaten, maar ook met het lasapparaat kan hij goed overweg. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor timmer-, tegel-, loodgieter- en schilderwerk, badkamerrenovaties, keukens, vloeren, houtrotherstel en nog veel meer.

 

Martijn is altijd bezig, zowel thuis als bij vrienden, zodra het ene project klaar is heeft hij al weer wat anders op het oog. Martijn: ‘Het leukste is dat iedere dag weer anders is en elk project weer nieuwe uitdagingen biedt.’ Goed advies geven aan klanten is voor Martijn erg belangrijk en daarna natuurlijk goed werk afleveren. Hierbij komt zijn ervaring als servicemonteur goed van pas, hierdoor heeft hij geleerd goed te luisteren naar de wensen van zijn klanten. Door proactief en innovatief te zijn, hoopt Martijn iedere keer weer zichzelf te overtreffen en mooie klussen op te kunnen leveren.

 

Martijn is nauwkeurig en precies, maar ook een geduldige Vakman die zijn klus van begin tot eind wil klaren en alle afspraken met zijn klanten nakomt. Blijkt zijn veelzijdigheid net niet genoeg, dan kan hij een beroep doen op de expertise uit het netwerk dat hij heeft opgebouwd. Bij grotere klussen kan hij een beroep doen op collega Vakmannen. Met hen samen kunnen ze elke klus verzorgen.

Samen met zijn vrouw Marion zijn zij actief in hun bedrijf. Een klantvriendelijk bedrijf voor goed advies en haar afspraken nakomt.

Martijn gaat er in zijn vrije tijd graag op uit met zijn gezin, varen en vissen in de wateren rond Reeuwijk  en fietsen met zijn zoontje.

Lees meer

Neem contact met mij op

John Raedeckersingel 10
2811 VK
Reeuwijk (Zuid-Holland)

Direct een offerte aanvragen Meer vakmannen in Zuid-Holland

Mijn specialiteiten

  • Verbouw / Onderhoud / Renovatie
  • Timmer-, tegel- en loodgieterwerk
  • Schilderwerk / Houtrotherstel
  • Elektra / Reparatie witgoed
  • Badkamers / Keukens / Vloeren

 

 

Mijn werk