Ik wil een vakman: inhuren worden

Chris van Lottum

Zijn werk is tevens zijn hobby

Chris  van Lottum

Veelzijdig en vindingrijk

Na het behalen van de HAVO en MTS-werktuigbouwkunde en elektrotechniek werkte Chris als monteur bij diverse bouw- en installatiebedrijven en had een tijd zijn eigen bouwbedrijf. Verbouwen is zijn hobby en zo renoveerde hij het huis voor zijn vrouw en vier kinderen. Ook doen vrienden en familie graag een beroep zijn bouwkwaliteiten.

 

Niet alleen op timmer-, tegel-, en metselgebied maar ook op elektra-, CV, dak- en loodgietergebied verstaat hij zijn vak. Ook voor interieurbouw, traprenovatie, vloeren en het inrichten van badkamers, keukens en plaatsen van garagedeuren ben je bij hem aan het goede adres.

 

Chris houdt van grote bouwprojecten maar vindt het ook leuk om voor particulieren een complete renovatie uit te voeren waarbij hij veel oog heeft voor energiezuinig bouwen. Zijn veelzijdigheid, vindingrijkheid, doorzettingsvermogen en expertise maken hem tot een gedegen Vakman. En betrouwbaar want eerlijkheid staat hoog in het vaandel bij Chris. Hij zegt daarover: “Ik vind het belangrijk mijn klanten goede informatie te geven en vooral eerlijk te zijn over wat je wel en niet kunt. En als ik de klus niet alleen uit kan voeren, kan ik altijd een beroep doen op een collega Vakman om met mij de klus te klaren”.

 

De Vakman Chris van Lottum is lid van de VLOK, dé brancheorganisatie voor klusbedrijven. Als Vakman moet je voldoen aan strenge algemene voorwaarden om lid te mogen zijn. Op elke klus die door De Vakman wordt uitgevoerd, heeft de klant minimaal één jaar garantie. De VLOK heeft uitvoeringsvoorwaarden samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld.

Lees meer

Neem contact met mij op

Dirk Ruitenbeekstraat 2
3864 GB
Nijkerkerveen (Gelderland)

Direct een offerte aanvragen Meer vakmannen in Utrecht

Mijn specialiteiten

  • Verbouw / Onderhoud / Renovatie
  • Timmer-, tegel- en metselwerk
  • Elektra  CV / Dak- en loodgieterwerk
  • Interieurbouw / Traprenovatie / Vloeren
  • Badkamers / Keukens / Garagedeuren

 

KLANTTEVREDENHEID   ( 1 klanten )

 ' betrouwbaar en werkt netjes'