Ik wil een vakman: inhuren worden

Wladimir Jordanov

Mijn werk is mijn visitekaartje

Wladimir   Jordanov

Gaat voor duurzaam

Sinds 2005 werkt Wladimir al als zelfstandige in de bouw en is met zijn goede kwaliteit van werken een begrip in de buurt. Naast vele cursussen en praktijkgerichte trainingen heeft hij vooral veel werkervaring in praktijk opgedaan. Zo verbouwde hij zijn eigen huis helemaal maar ook renoveerde hij de huizen van zijn ouders, schoonouders en meerdere klanten. Ook vrienden doen vaak een beroep op hem en zijn buurtbewoners weten hem voor een klus of verbouwing ook te vinden.

 

Wladimir is een echte allround klusprofessional. Niet alleen op timmer-, tegel-, en stuc- en schildergebied maar ook op CV, elektra- en loodgietergebied verstaat hij zijn vak. Ook voor dakramen, dakopbouw en zonnepanelen, interieurbouw en het inrichten van badkamers en keukens ben je bij hem aan het goede adres. Zijn vrouw ondersteunt hem op administratief en organisatorisch gebied.

 

Wladimir heeft niet een bepaalde favoriete klus; hij vindt alle klussen leuk. Juist die afwisseling in het werk kan hij zeer waarderen. Het geeft hem voldoening om goed werk te leveren en een tevreden klant achter te laten. Daarbij gaat hij voor duurzaamheid. Zo is zijn auto is 100% elektrisch en voor zijn klanten probeert hij altijd de meest duurzame oplossing te vinden. Wladimir werkt netjes, neemt zijn werk serieus, is altijd bereid tot overleg en denkt graag met de klant mee. De klant staat altijd voorop. Zijn motto is dan ook: “You don’t build a business, you build people and then people build the business!”.

 

De Vakman Wladimir Jordanov gaat voor kwaliteit en om dit te onderstrepen is hij lid van de VLOK, dé brancheorganisatie voor klusbedrijven. Als Vakman moet je voldoen aan strenge algemene voorwaarden om lid te mogen zijn. Op elke klus die door De Vakman wordt uitgevoerd, heeft de klant minimaal één jaar garantie. De VLOK heeft uitvoeringsvoorwaarden samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld.

 

Als Vakman berekent Wladimir geen voorrijkosten. Hij gaat altijd voor kwaliteit en werkt vrijwel uitsluitend met eerste klas materialen van gerenommeerde merken. Door zijn aansluiting bij De Vakman kan hij extra voordelig materiaal voor de klant inkopen. Zodoende ben je bij De Vakman bijna altijd voordeliger uit.  

.

Lees meer

Neem contact met mij op

Koopvaardersplansoen 32
1034 KE
Amsterdam (Noord-Holland)

Direct een offerte aanvragen Meer vakmannen in Noord-Holland

Mijn specialiteiten

  • Verbouw / Onderhoud / Renovatie
  • Timmer-, tegel-, stuc- en schilderwerk
  • CV / Elektra / Loodgieterwerk
  • Dakramen / Dakopbouw / Zonnepanelen
  • Badkamers / Keukens / Interieurbouw

 

 

Montagepartner PimpYourKitchen

 

PimpYourKitchen is een bedrijf dat via internet keukenachterwanden levert, meestal met een fotografische afbeelding. Er is keuze uit ruim 200 afbeeldingen, welke exclusief verkrijgbaar zijn bij PimpYourKitchen.

 

Montage keukenachterwand van PimpYourKitchen | De vakman

John Kraft opende in 1988 zijn fotostudio in Nijmegen, klanten waren reclamebureaus en bedrijven. Zo verzorgden zij bv jarenlang de lichtbakdia's in de winkels van Bakker Bart en maakten reclamefoto's voor Nuon en “De Gelderlander”.

 

In 2007 begonnen zij, als eerste in Nederland (en daarbuiten), met het aanbieden van fotografische keukenachterwanden. Zij verkopen de achterwanden via hun website www.pimpyourkitchen.nl.

 

Ze maken voor iedere klant een keukenachterwand op maat. Klanten krijgen vaak diverse ontwerpen en pas als de klant tevreden is neemt PimpYourKitchen de achterwand in productie. Klantcontact en klantvriendelijkheid is voor PimpYourKitchen erg belangrijk!

 

De Vakman Montagepartner PimpYourKitchenKlanten kunnen op de website kiezen uit ongeveer 200 afbeeldingen, uiteraard door John Kraft van PimpYourKitchen gemaakt en nergens anders verkrijgbaar. Ook het aanleveren van een eigen foto is mogelijk, zij controleren deze altijd op kwaliteit.

 

Deze Vakman is montagepartner van PimpYourKitchen en is geselecteerd om de producten van PimpYourKitchen bij u thuis te monteren. De Vakman is VLOK erkend klussenbedrijf waardoor u bij montage ook verzekerd bent van goede algemene voorwaarden en garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kalitatief goed klusbedrijf.

 

 

De Vakman Montagepartner PimpYourKitchen

 

Voordelen De Vakman


De Vakman is VLOK erkend klussenbedrijf

Gemotiveerde, allround Vakman
Geen voorrijkosten
VLOK erkend klussenbedrijf
Vrijblijvende heldere offertes
Gebruik van eersteklas materialen en merken
Snelle service en klantgerichte instelling
Eén aanspreekpunt voor gehele klus
Oplevering volgens afspraak
Landelijk opererend netwerk
Garantie op uitgevoerde werkzaamheden

 

 

Mijn werk