Ik wil een vakman: inhuren worden

Richard Karsdorp

"Blije en tevreden klanten, daar doe ik het voor!"

Richard   Karsdorp

Geen woorden maar daden

Richard volgde in zijn jonge jaren diverse technische opleidingen in de metaalsector. Na het behalen van zijn diploma werkte hij zo’n 30 jaar bij 2 grote staalbedrijven waar hij veel werkervaring opdeed. Doordat hij in ploegendiensten werkte, had hij veel vrije tijd en daarin deed hij veel klussen voor vrienden en familie. Zijn eerste eigen woning heeft hij in 9 maanden compleet gestript en weer geheel opgebouwd en bouwde een garage aan het huis.  Door die verscheidenheid aan werkzaamheden heeft hij zich verder ontwikkeld tot allround vakman.

 

Niet alleen op schilder-, timmer-, tegel-, las- en loodgietergebied verstaat hij zijn vak maar ook voor dakramen, deuren, hang- en sluitwerk en het inrichten van badkamers en keukens en het leggen van vloeren, ben je bij hem aan het goede adres..

 

Richard haalt veel voldoening uit zijn werk. De blije en tevreden mensen die zijn werk waarderen geven hem positieve energie. Hij vindt het leuk om met zijn klanten mee te denken en hen te voorzien van goede tips en ideeën. Zijn motto is: geen woorden maar daden. Dit motto en het feit dat hij orde, netheid en een goede communicatie hoog is het vaandel heeft staan, maakt dat klanten graag een beroep op hem doen.
 

De Vakman Richard Karsdorp is lid van de VLOK, dé brancheorganisatie voor klusbedrijven. Als Vakman moet je voldoen aan strenge algemene voorwaarden om lid te mogen zijn. Op elke klus die door De Vakman wordt uitgevoerd, heeft de klant minimaal één jaar garantie. De VLOK heeft de uitvoeringsvoorwaarden samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld.

Lees meer

Neem contact met mij op

Griegstraat 40
1962 RK
Heemskerk (Noord-Holland)

Direct een offerte aanvragen Meer vakmannen in Noord-Holland

Mijn specialiteiten

  • Verbouw / Onderhoud / Renovatie
  • Timmer-, tegel-, las- en loodgieterwerk
  • Schilderwerk / Behangen / Wandafwerking
  • Badkamers / Keukens / Vloeren
  • Dakramen / Deuren / Hang- en sluitwerk

 

KLANTTEVREDENHEID 9,2 ( 28 klanten )

 ''Goed werk en snel, conform afspraak'

 

 

Mijn werk