Ik wil een vakman: inhuren worden

Henk Embregts

professioneel schilder en stucer

Henk   Embregts

Ervaren schilder en allround Vakman

Henk werkt al bijna 40 jaar als schilder. Na zijn KTS werkte hij 3 jaar in de metaalbranche. Hij rolde in het schildersvak, wat hem uitstekend beviel. Hij deed ervaring op bij diverse bedrijven leerde tevens stucen. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden die hij verricht, heeft Henk zich in de loop der jaren ontwikkeld tot professioneel schilder en stucer. Maar niet alleen op het gebied van schilderen en stucen verstaat hij zijn vak, maar ook voor tegelwerk, behangen, sierpleisters en houtrotherstel kun je bij hem terecht.

Henk heeft al vele renovaties, plaatsingen van dakramen en  bitumineuze dakbedekking op zijn naam staan. Ook voor verbouwing en onderhoud van een woning ben je bij hem aan het goede adres. Privé steekt hij ook graag de handen uit de mouwen. Zo heeft hij bijvoorbeeld zijn eigen huis maar ook veel huizen van vrienden verbouwd.

Hij is nauwkeurig en precies. Henk is een geduldige Vakman die zijn klus van begin tot eind wil klaren en alle afspraken met de klant nakomt. Blijkt zijn veelzijdigheid net niet genoeg te zijn, dan kan hij een beroep doen op expertise uit het netwerk dat hij heeft opgebouwd in de bouwsector. Bij grotere klussen kan hij een beroep doen op collega Vakmannen. Met hen samen kunnen ze elke klus verzorgen.

" De klant is bij mij koning, misschien klinkt dat cliché maar ik vind het belangrijk dat er een goede klik is en ik aan de verwachtingen van de klant kan voldoen.", aldus Henk Hij heeft oog voor detail en werkt netjes.

Samen met zijn vrouw Marjo zijn zij actief in hun bedrijf. Een klantvriendelijk bedrijf dat haar afspraken nakomt.

In zijn vrije tijd gaat Henk graag wandelen en is gek op het maken van een flinke fietstocht.

Lees meer

Neem contact met mij op

Wildbraak 51
4854 AN
Bavel (Noord-Brabant)

Direct een offerte aanvragen Meer vakmannen in Noord-Brabant

Mijn specialiteiten

  • Verbouw / Onderhoud / Renovatie
  • Schilder-, stuc- en tegelwerk
  • Behangen / Sierpleisters / Houtrotherstel
  • Beglazing / Ramen / Deuren / Vloeren
  • Dakramen / Bitumineuze dakbedekking

 

KLANTTEVREDENHEID 9,4 ( 6 klanten )

 'Zeer vakkundig'

 

 

Mijn werk