Ik wil een vakman: inhuren worden

Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Venlo

Direct een offerte aanvragen

Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Venlo

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw woning aan te passen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Venlo om de woningaanpassing in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Venlo, De Vakman Chris Kuijpers. Hij neemt u de woningaanpassing graag uit handen. De Vakman Chris Kuijpers heeft veel ervaring met woningaanpassing. Hij is bekend met de diverse materialen en mogelijkheden op het gebied van woningaanpassing. Uiteraard kan deze specialist in woningaanpassing u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies bij andere kluswerkzaamheden. Kortom een klusbedrijf in Venlo als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Chris Kuijpers krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Venlo | De Vakman

 

Klusbedrijf uit Venlo specialist in woningaanpassing

De Vakman Chris Kuijpers geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare specialist in het uitvoeren van woningaanpassing kunt u terecht bij De Vakman Chris Kuijpers, klusbedrijf uit Venlo. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Chris Kuijpers heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf uit Venlo doet meer dan woningaanpassing

Klusbedrijf in Venlo is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist op het gebied van woningaanpassing heeft hij veel ervaring met de diverse mogelijkheden op het gebied van woningaanpassing, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, loodgieterwerk, CV, elektra, traprenovatie, het plaatsen van vloeren en deuren, (dak)ramen, hang- en sluitwerk, het maken van meubels en interieurs gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van trappen ook een complete verbouwing van zolder, keuken, badkamer of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Chris Kuijpers uit Venlo

 

Lees meer over De Vakman Chris Kuijpers uit Venlo

 

Direct contact mail c.kuijpers@devakman.info of bel 06 - 53 19 27 31

 

Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Venlo | De Vakman Chris Kuijpers