Ik wil een vakman: inhuren worden

Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Haskerdijken

Direct een offerte aanvragen

Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Haskerdijken

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw woning aan te passen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Haskerdijken om de woningaanpassing in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Haskerdijken, De Vakman Fokko Nijenhuis. Hij neemt u de woningaanpassing graag uit handen. De Vakman Fokko Nijenhuis heeft veel ervaring met woningaanpassing. Hij is bekend met de diverse materialen en mogelijkheden op het gebied van woningaanpassing. Uiteraard kan deze specialist in woningaanpassing u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies bij andere kluswerkzaamheden. Kortom een klusbedrijf in Haskerdijken als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Fokko Nijenhuis krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Haskerdijken | De Vakman

 

Klusbedrijf uit Haskerdijken specialist in woningaanpassing

De Vakman Fokko Nijenhuis geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare specialist in het uitvoeren van woningaanpassing kunt u terecht bij De Vakman Fokko Nijenhuis, klusbedrijf uit Haskerdijken. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Fokko Nijenhuis heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf uit Haskerdijken doet meer dan woningaanpassing

Klusbedrijf in Haskerdijken is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist op het gebied van woningaanpassing heeft hij veel ervaring met de diverse mogelijkheden op het gebied van woningaanpassing, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, loodgieterwerk, CV, elektra en het plaatsen van (dak)ramen, kozijnen en vloeren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van trappen ook een complete verbouwing van zolder, keuken, badkamer of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Fokko Nijenhuis uit Haskerdijken

 

Lees meer over De Vakman Fokko Nijenhuis uit Haskerdijken

 

Direct contact mail f.nijenhuis@devakman.info of bel 06 - 53 72 78 63

 

Woningaanpassing door Klusbedrijf uit Haskerdijken | De Vakman