Ik wil een vakman: inhuren worden

Vloer leggen door klusbedrijf uit Veenendaal

Direct een offerte aanvragen

Vloer leggen door klusbedrijf uit Veenendaal

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om uw vloer te leggen, onderhouden of renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Veenendaal om de vloer van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te leggen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Veenendaal, De Vakman Junior Rietvelt. Hij neemt u graag het leggen van uw vloer uit handen. Ook voor het plaatsen van een nieuwe trap of traprenovatie kunt u bij hem terecht. Uiteraard kan deze vloerenspecialist u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies bij andere kluswerkzaamheden. Kortom een klusbedrijf in Veenendaal als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Junior Rietvelt krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vloer leggen door klusbedrijf uit Veenendaal | De Vakman Junior Rietvelt

Klusbedrijf uit Veenendaal specialist in vloeren leggen

Vloeren leggen door VLOK erkend klussenbedrijf uit Veenendaal | De Vakman Junior RietveltVoor een betrouwbare klusbedrijf in Veenendaal gespecialiseerd in het leggen van vloeren kunt u terecht bij De Vakman Junior Rietvelt. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Junior Rietvelt heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf Veenendaal doet meer dan vloeren leggen

Klusbedrijf Veenendaal is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. De Vakman Junior Rietvelt heeft ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel vloerenlegger maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, dakwerk, loodgieterwerk, traprenovatie en het plaatsen van dakramen, dakkapellen, ramen en deuren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast vloeren leggen ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Junior Rietvelt uit Veenendaal

 

Lees meer over De Vakman Junior Rietvelt uit Veenendaal

 

Direct contact mail j.rietvelt@devakman.info of bel 06 – 48 68 76 87

Vloer leggen door klusbedrijf uit Veenendaal | De Vakman Junior Rietvelt