Ik wil een vakman: inhuren worden

Vloer leggen door Klusbedrijf uit Maarssen

Direct een offerte aanvragen

Vloer leggen door Klusbedrijf in Maarssen

 

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om uw vloer te leggen, onderhouden of renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Maarssen om de vloer van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te leggen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Maarssen, De Vakman Junior Rietvelt. Hij neemt u graag het leggen van uw vloer uit handen. Ook voor het plaatsen van een nieuwe trap of traprenovatie kunt u bij hem terecht. Uiteraard kan deze vloerenspecialist u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies bij andere kluswerkzaamheden. Kortom een klusbedrijf in Maarssen als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Junior Rietvelt krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Vloer leggen door Klusbedrijf uit Maarssen | De Vakman Junior Rietvelt

 

Klusbedrijf in Maarssen specialist in vloeren leggen

 

De Vakman Junior Rietvelt geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare klusbedrijf in Maarssen gespecialiseerd in het leggen van vloeren kunt u terecht bij De Vakman Junior Rietvelt. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf Maarssen doet meer dan vloeren leggen

 

Klusbedrijf Maarssen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. De Vakman Junior Rietvelt heeft ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel vloerenlegger maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, dakwerk, loodgieterwerk, traprenovatie en het plaatsen van dakramen, dakkapellen, ramen en deuren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast vloeren leggen ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Junior Rietvelt uit Maarssen

 

Lees meer over De Vakman Junior Rietvelt uit Maarssen

 

Direct contact mail j.rietvelt@devakman.info of bel 06 – 48 68 76 87

 

Vloer leggen door klusbedrijf uit Maarssen | De Vakman Junior Rietvelt