Ik wil een vakman: inhuren worden

Vloer leggen door Klusbedrijf uit Hoensbroek

Direct een offerte aanvragen

Vloer leggen door Klusbedrijf in Hoensbroek

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om uw vloer te leggen, onderhouden of renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Hoensbroek om de vloer van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te leggen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Hoensbroek, De Vakman Patrick Barendregt. Hij neemt u graag het leggen van uw vloer uit handen. Ook voor het plaatsen van een nieuwe trap of traprenovatie kunt u bij hem terecht. Uiteraard kan deze vloerenspecialist u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies bij andere kluswerkzaamheden. Kortom een klusbedrijf in Hoensbroek als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Patrick Barendregt krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Vloer leggen door Klusbedrijf uit Hoensbroek | De Vakman Patrick Barendregt

 

Klusbedrijf in Hoensbroek specialist in vloeren leggen

Vloer leggen door Klusbedrijf uit Hoensbroek | De Vakman Patrick BarendregtVoor een betrouwbare klusbedrijf in Hoensbroek gespecialiseerd in het leggen van vloeren kunt u terecht bij De Vakman Patrick Barendregt. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf Hoensbroek doet meer dan vloeren leggen

Klusbedrijf Hoensbroek is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. De Vakman Patrick Barendregt heeft ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel vloerenlegger maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, stukadoorswerk, houtrotherstel, bestrating, dakwerk, wandafwerking, kachelbouw en het plaatsen dakbedekking, dakramen, dakkapel, deuren, ramen, dakopbouw, haarden, rolluiken, zonwering, zonnepanelen, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast vloeren leggen ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Patrick Barendregt uit Hoensbroek.

 

Lees meer over De Vakman Patrick Barendregt uit Hoensbroek

 

Bel 06 - 33 97 97 77 of mail p.barendregt@devakman.info

 

Vloer leggen door Klusbedrijf uit Hoensbroek | De Vakman Patrick Barendregt