Ik wil een vakman: inhuren worden

Vloer leggen door Klusbedrijf uit Eibergen

Direct een offerte aanvragen

Vloer leggen door Klusbedrijf in Eibergen

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om uw vloer te leggen, onderhouden of renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Eibergen om de vloer van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te leggen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Eibergen, De Vakman Pascal van Embden. Hij neemt u graag het leggen van uw vloer uit handen. Ook voor het plaatsen van een nieuwe trap of traprenovatie kunt u bij hem terecht. Uiteraard kan deze vloerenspecialist u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies bij andere kluswerkzaamheden. Kortom een klusbedrijf in Eibergen als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Pascal van Embden krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vloer leggen door klusbedrijf uit Eibergen | De Vakman Pascal van Embden

Klusbedrijf in Eibergen specialist in vloeren leggen

Vloer leggen door VLOK-erkend klussenbedrijf De Vakman Pascal van Embden uit EibergenVoor een betrouwbare specialist in het leggen van vloeren kunt u terecht bij De Vakman Pascal van Embden, klusbedrijf uit Eibergen. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Pascal van Embden heeft jarenlange ervaring met het leggen van vloeren en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf voor het leggen van uw vloer.

Klusbedrijf Eibergen doet meer dan vloeren leggen

Klusbedrijf Eibergen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. De Vakman Pascal van Embden heeft ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel vloerenlegger maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, houtrotherstel, traprenovatie, bestrating, interieurbouw, meubels maken, wandafwerking en het plaatsen deuren, ramen, vloer, rolluiken, zonwering, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast vloeren leggen ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Pascal van Embden uit Eibergen

 

Lees meer over De Vakman Pascal van Embden uit Eibergen

 

Bel 06 – 10 81 39 35 of mail naar p.vanembden@devakman.info