Ik wil een vakman: inhuren worden

Vloer leggen door Klusbedrijf uit Amersfoort

Direct een offerte aanvragen

Vloer leggen door Klusbedrijf in Amersfoort

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om uw vloer te leggen, onderhouden of renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Amersfoort om de vloer van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te leggen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Amersfoort, De Vakman Ronald Visser. Hij neemt u graag het leggen van uw vloer uit handen. Ook voor het plaatsen van een nieuwe trap of traprenovatie kunt u bij hem terecht. Uiteraard kan deze vloerenspecialist u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies bij andere kluswerkzaamheden. Kortom een klusbedrijf in Amersfoort als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Ronald Visser krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Vloer leggen door Klusbedrijf uit Amersfoort | De Vakman Ronald Visser

 

Klusbedrijf in Amersfoort specialist in vloeren leggen

De Vakman Ronald Visser geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare klusbedrijf in Amersfoort gespecialiseerd in het leggen van vloeren kunt u terecht bij De Vakman Ronald Visser. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman ronald Visser heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf Amersfoort doet meer dan vloeren leggen

Klusbedrijf Amersfoort is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. De Vakman Ronald Visser heeft ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel vloerenlegger maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, interieurbouw, wandafwerking, kleuradvies, houtrotherstel en het plaatsen van dakramen en hang- en sluitwerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast vloeren leggen ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Ronald Visser uit Amersfoort.

 

Lees meer over De Vakman Ronald Visser uit Amersfoort.

 

Direct contact mail r.visser@devakman.info of bel 06 – 19 46 77 70

 

Vloer leggen door Klusbedrijf uit Amersfoort | De Vakman Ronald Visser