Ik wil een vakman: inhuren worden

Timmerbedrijf en klusbedrijf uit Cuijk

Direct een offerte aanvragen

Timmerbedrijf en Klusbedrijf uit Cuijk

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om timmerwerk uit te voeren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf en timmerbedrijf in Cuijk om het timmerwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Cuijk, De Vakman Berry Merkus. Hij neemt u graag uw timmerwerk uit handen. Als De Vakman Berry Merkus kan hij constructief timmerwerk uitvoeren zoals het timmeren van daken, wanden en plafonds. Maar ook decoratief timmerwerk zoals het plaatsen van keukens, kastenwanden en vloeren. Ook is hij expert op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren en kozijnen. Het gebruik van duurzame materialen klinkt hem niet vreemd in zijn oren. Kortom een klusbedrijf en timmerbedrijf in Cuijk als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Timmerbedrijf en klusbedrijf De Vakman Berry Merkus uit Cuijk

Timmerbedrijf uit Cuijk is erkend klusbedrijf

Timmerbedrijf De Vakman Berry Merkus is VLOK-erkend klussenbedrijfVoor een betrouwbaar timmerbedrijf in Cuijk kunt u terecht bij De Vakman Berry Merkus. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Berry Merkus heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde timmerklussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met unieke nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Timmerwerk en overige klussen

Berry Merkus uit Cuijk is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als timmerman heeft De Vakman Berry Merkus veel ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel timmerbedrijf maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld elektrawerk, schilderwerk, houtrotherstel, beglazing, wandafwerking en het plaatsen deuren, ramen, hang- en sluitwerk, vloer, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast timmerwerk ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Berry Merkus uit Cuijk

 

Lees meer over De Vakman Berry Merkus uit Cuijk

 

Bel 06 – 31 04 32 76 of mail naar b.merkus@devakman.info

Timmerbedrijf De Vakman Berry Merkus uit Cuijk