Ik wil een vakman: inhuren worden

Timmerbedrijf en klusbedrijf in Marienheem

Direct een offerte aanvragen

Timmerbedrijf en klusbedrijf in Marienheem

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om timmerwerk uit te voeren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf en timmerbedrijf in Marienheem om het timmerwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Marienheem, De Vakman William Junte. Hij neemt u graag uw timmerwerk uit handen. Als De Vakman William Junte kan hij constructief timmerwerk uitvoeren zoals het timmeren van daken, wanden en plafonds. Maar ook decoratief timmerwerk zoals het plaatsen van keukens, kastenwanden en vloeren. Ook is hij expert op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren en kozijnen. Het gebruik van duurzame materialen klinkt hem niet vreemd in zijn oren. Kortom een klusbedrijf en timmerbedrijf in Marienheem als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Timmerbedrijf en klusbedrijf in Marienheem | De Vakman William Junte

Klusbedrijf in Marienheem ook Timmerbedrijf

Timmerbedrijf uit Marienheem is VLOK erkend klussenbedrijf De Vakman William JunteVoor een betrouwbaar timmerbedrijf in Marienheem kunt u terecht bij De Vakman William Junte. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman William Junte heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde timmerklussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf Marienheem meer dan alleen timmerbedrijf

Klusbedrijf Marienheem is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als timmerman heeft De Vakman William Junte veel ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel timmerbedrijf maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, houtrotherstel, traprenovatie, dakwerk, interieurbouw, wandafwerking en het plaatsen dakbedekking, dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast timmerwerk ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman William Junte uit Marienheem

 

Lees meer over De Vakman William Junte uit Marienheem

 

Bel 06 – 21 42 40 96 of mail naar w.junte@devakman.info

Timmerbedrijf en klusbedrijf in Marienheem | De Vakman William Junte