Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Wormerveer

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Wormerveer

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om timmerwerk uit te voeren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf en timmerbedrijf in Wormerveer om het timmerwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Wormerveer, De Vakman Arjen Pronk. Hij neemt u graag uw timmerwerk uit handen. Als De Vakman Arjen Pronk kan hij constructief timmerwerk uitvoeren zoals het timmeren van daken, wanden en plafonds. Maar ook decoratief timmerwerk zoals het plaatsen van keukens, kastenwanden en vloeren. Ook is hij expert op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren en kozijnen. Het gebruik van duurzame materialen klinkt hem niet vreemd in zijn oren. Kortom een klusbedrijf en timmerbedrijf in Wormerveer als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Wormerveer | De Vakman Arjen Pronk

 

Klusbedrijf in Wormerveer ook Timmerbedrijf

De Vakman Arjen Pronk geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden op timmerwerkVoor een betrouwbaar timmerbedrijf in Wormerveer kunt u terecht bij De Vakman Arjen Pronk. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Arjen Pronk heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde timmer klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf Wormerveer meer dan alleen timmerbedrijf

Klusbedrijf Wormerveer is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als timmerman heeft De Vakman Arjen Pronk veel ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel timmerbedrijf maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld tegelwerk, stucadoorswerk, loodgieterwerk, schilderwerk, elektra en het plaatsen van (dak)ramen, deuren, dakkapellen, dakopbouwen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast timmerwerk ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Arjen Pronk uit Wormerveer

 

Lees meer over De Vakman Arjen Pronk uit Wormerveer

 

Direct contact mail a.pronk@devakman.info of bel 06 – 11 22 48 48

 

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Wormerveer | De Vakman Arjen Pronk