Ik wil een vakman: inhuren worden

Timmerbedrijf in Leeuwarden

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Leeuwarden

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om timmerwerk uit te voeren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf en timmerbedrijf in Leeuwarden om het timmerwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Leeuwarden, De Vakman Sjoerd Koster. Hij neemt u graag uw timmerwerk uit handen. Als De Vakman Sjoerd Koster kan hij constructief timmerwerk uitvoeren zoals het timmeren van daken, wanden en plafonds. Maar ook decoratief timmerwerk zoals het plaatsen van keukens, kastenwanden en vloeren. Ook is hij expert op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren en kozijnen. Het gebruik van duurzame materialen klinkt hem niet vreemd in zijn oren. Kortom een klusbedrijf en timmerbedrijf in Leeuwarden als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Leeuwarden | De Vakman Sjoerd Koster

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Leeuwarden | De Vakman Sjoerd Koster

 

Klusbedrijf in Leeuwarden ook Timmerbedrijf

Klusbedrijf en timmerbedrijf in Leeuwarden | De Vakman Sjoerd KosterVoor een betrouwbaar timmerbedrijf in Leeuwarden kunt u terecht bij De Vakman Sjoerd Koster. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Sjoerd Koster heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde timmer klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf en timmebedrijf in Leeuwarden | De Vakman Sjoerd Koster

 

Klusbedrijf Leeuwarden meer dan alleen timmerbedrijf

Klusbedrijf Leeuwarden is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als timmerman heeft De Vakman Sjoerd Koster veel ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel timmerbedrijf maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, stukadoorswerk, elektra, houtrotherstel, traprenovatie, beglazing, interieurbouw, meubels maken, winkelinrichting, wandafwerking en het plaatsen dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast timmerwerk ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Sjoerd Koster uit Leeuwarden

 

Lees meer over De Vakman Sjoerd Koster uit Leeuwarden

 

Bel 06 – 50 60 24 61 of mail naar s.koster@devakman.info

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Leeuwarden | De Vakman Sjoerd Koster