Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Hoensbroek

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Hoensbroek

 

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om timmerwerk uit te voeren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf en timmerbedrijf in Hoensbroek om het timmerwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Hoensbroek, De Vakman Patrick Barendregt. Hij neemt u graag uw timmerwerk uit handen. Als De Vakman Patrick Barendregt kan hij constructief timmerwerk uitvoeren zoals het timmeren van daken, wanden en plafonds. Maar ook decoratief timmerwerk zoals het plaatsen van keukens, kastenwanden en vloeren. Ook is hij expert op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren en kozijnen. Het gebruik van duurzame materialen klinkt hem niet vreemd in zijn oren. Kortom een klusbedrijf en timmerbedrijf in Hoensbroek als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Hoensbroek | De Vakman Patrick Barendregt

 

Klusbedrijf in Hoensbroek ook Timmerbedrijf

 

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Hoensbroek | De Vakman Patrick BarendregtVoor een betrouwbaar timmerbedrijf in Hoensbroek kunt u terecht bij De Vakman Patrick Barendregt. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf Hoensbroek meer dan alleen timmerbedrijf

 

Klusbedrijf Hoensbroek is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als timmerman heeft De Vakman Patrick Barendregt veel ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel timmerbedrijf maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, stukadoorswerk, houtrotherstel, bestrating, dakwerk, wandafwerking, kachelbouw en het plaatsen dakbedekking, dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, haarden, rolluiken, zonwering, zonnepanelen, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast timmerwerk ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Patrick Barendregt uit Hoensbroek

 

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Hoensbroek | De Vakman Patrick BarendregtLees meer over De Vakman Patrick Barendregt uit Hoensbroek

 

Bel 06 - 33 97 97 77 of mail p.barendregt@devakman.info

 

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Hoensbroek | De Vakman Patrick Barendregt

 

De Vakman in het kort

Wij zijn een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals. Deze zelfstandig werkende Vakmannen worden centraal ondersteund door een kwalitatieve en actieve serviceorganisatie.

 

De voordelen als klant

Geen voorrijkosten
Gratis offerte vooraf
En jaar garantie op elke klus
Door het gehele land gevestigd
Duidelijke planning
Klantgerichte instelling
Oog voor kwaliteit
 

Contact met De Vakman

 

Lees ook


Netgemak Internetbureau