Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Hoensbroek

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Timmerbedrijf in Hoensbroek

Beschikt u niet over de benodigde vakkennis of voldoende tijd om timmerwerk uit te voeren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf en timmerbedrijf in Hoensbroek om het timmerwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Hoensbroek, De Vakman Geert Gras. Hij neemt u graag uw timmerwerk uit handen. Als De Vakman Geert Gras kan hij constructief timmerwerk uitvoeren zoals het timmeren van daken, wanden en plafonds. Maar ook decoratief timmerwerk zoals het plaatsen van keukens, kastenwanden en vloeren. Ook is hij expert op het gebied van hang- en sluitwerk, deuren en kozijnen. Het gebruik van duurzame materialen klinkt hem niet vreemd in zijn oren. Kortom een klusbedrijf en timmerbedrijf in Hoensbroek als De Vakman Geert Gras draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Timmerbedrijf en klusbedrijf in Hoensbroek | De Vakman Geert Gras

Klusbedrijf in Hoensbroek ook Timmerbedrijf

Timmerbedrijf en VLOK erkend klussenbedrijf in Hoensbroek | De Vakman Geert GrasVoor een betrouwbaar timmerbedrijf in Hoensbroek kunt u terecht bij De Vakman Geert Gras. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Geert Gras heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf Hoensbroek meer dan alleen timmerbedrijf

Klusbedrijf Hoensbroek is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als timmerman heeft De Vakman Geert Gras veel ervaring met alle werkzaamheden van een professioneel timmerbedrijf maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, stukadoorswerk, houtrotherstel, bestrating, dakwerk, wandafwerking, kachelbouw en het plaatsen dakbedekking, dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, haarden, rolluiken, zonwering, zonnepanelen, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast timmerwerk ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Geert Gras uit Hoensbroek

 

Lees meer over De Vakman Geert Gras uit Hoensbroek

 

Bel 06 - 51 50 41 82 of mail g.gras@devakman.info

 

Timmerbedrijf en klusbedrijf in Hoensbroek | De Vakman Geert Gras