Ik wil een vakman: inhuren worden

Tegelzetter en klusbedrijf in Marienheem

Direct een offerte aanvragen

Tegelzetter en klusbedrijf in Marienheem

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om Tegels te zetten? Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Marienheem om het tegelzetten in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Marienheem, De Vakman William Junte. Hij neemt u graag uw tegelzetwerk uit handen. Als tegelzetter heeft De Vakman William Junte kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor het tegelzetwerk van vloeren en wanden. Uiteraard kan deze tegelzetter u ook van dienst zijn met vakkundig advies over andere klussen. Kortom een klusbedrijf in Marienheem als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman William Junte krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Tegelzetter en klusbedrijf in Marienheem | De Vakman William Junte

Klusbedrijf in Marienheem ook Tegelzetter

Tegelzetter en VLOK erkend klussenbedrijf in Marienheem | De Vakman William JunteVoor een betrouwbare tegelzetter in Marienheem kunt u terecht bij De Vakman William Junte. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman William Junte heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde tegelklussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft minimaal één jaar garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Klusbedrijf Marienheem meer dan alleen Tegelzetter

Klusbedrijf Marienheem is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als tegelzetter heeft De Vakman William Junte veel ervaring met het zetten van tegels op diverse vloeren, muren en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, houtrotherstel, traprenovatie, dakwerk, interieurbouw, wandafwerking en het plaatsen dakbedekking, dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast tegelzetten ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman William Junte uit Marienheem

 

Lees meer over De Vakman William Junte uit Marienheem

 

Bel 06 – 21 42 40 96 of mail naar w.junte@devakman.info

Tegelzetter en klusbedrijf in Marienheem | De Vakman William Junte