Ik wil een vakman: inhuren worden

Tegelzetter en klusbedrijf in Eibergen

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Tegelzetter in Eibergen

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om Tegels te zetten? Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Eibergen om het tegelzetten in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Eibergen, De Vakman Pascal van Embden. Hij neemt u graag uw tegelzetwerk uit handen. Als tegelzetter heeft De Vakman Pascal van Embden kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor het tegelzetwerk van vloeren en wanden. Uiteraard kan deze tegelzetter u ook van dienst zijn met vakkundig advies over andere klussen. Kortom een klusbedrijf in Eibergen als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Pascal van Embden krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Tegelzetter en klusbedrijf in Eibergen | De Vakman Pascal van Embcen

Klusbedrijf in Eibergen ook Tegelzetter

Tegelzetter en klusbedrijf De Vakman Pascal van Embden uit Eibergen is VLOK-erkend klussenbedrijfVoor een betrouwbare tegelzetter in Eibergen kunt u terecht bij De Vakman Pascal van Embden. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Pascal van Embden heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde tegelklussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft minimaal één jaar garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Klusbedrijf Eibergen meer dan alleen Tegelzetter

Klusbedrijf Eibergen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als tegelzetter heeft De Vakman Pascal van Embden veel ervaring met het zetten van tegels op diverse vloeren, muren en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, wandafwerking, houtrotherstel en het plaatsen van kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk en isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast tegelzetten ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Pascal van Embden uit Eibergen

 

Lees meer over De Vakman Pascal van Embden uit Eibergen

 

Bel 06 – 10 81 39 35 of mail naar p.vanembden@devakman.info

Tegelzetter en klusbedrijf in Eibergen | De Vakman Pascal van Embden