Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Tegelzetter in Wormerveer

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Tegelzetter in Wormerveer

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om Tegels te zetten? Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Wormerveer om het tegelzetten in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Wormerveer, De Vakman Arjen Pronk. Hij neemt u graag uw tegelzetwerk uit handen. Als tegelzetter heeft De Vakman Arjen Pronk kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor het tegelzetwerk van vloeren en wanden. Uiteraard kan deze tegelzetter u ook van dienst zijn met vakkundig advies over andere klussen. Kortom een klusbedrijf in Wormerveer als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Arjen Pronk krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf en Tegelzetter in Wormerveer | De Vakman Arjen Pronk

 

Klusbedrijf in Wormerveer ook Tegelzetter

De Vakman Arjen Pronk geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare tegelzetter in Wormerveer kunt u terecht bij De Vakman Arjen Pronk. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Arjen Pronk heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde tegel klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf Wormerveer meer dan alleen Tegelzetter

Klusbedrijf Wormerveer is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als tegelzetter heeft De Vakman Arjen Pronk veel ervaring met het zetten van tegels op diverse vloeren, muren en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, stucadoorwerk, loodgieterwerk, schilderwerk, elektra en het plaatsen van (dak)ramen, deuren, dakkapellen, dakopbouwen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast tegelzetten ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Arjen Pronk uit Wormerveer

 

Lees meer over De Vakman Arjen Pronk uit Wormerveer

 

Direct contact mail a.pronk@devakman.info of bel 06 - 11 22 48 48

 

Klusbedrijf en Tegelzetter in Wormerveer | De Vakman Arjen Pronk