Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Tegelzetter in Hoensbroek

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Tegelzetter in Hoensbroek

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om Tegels te zetten? Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Hoensbroek om het tegelzetten in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Hoensbroek, De Vakman Geert Gras. Hij neemt u graag uw tegelzetwerk uit handen. Als tegelzetter heeft De Vakman Geert Gras kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor het tegelzetwerk van vloeren en wanden. Uiteraard kan deze tegelzetter u ook van dienst zijn met vakkundig advies over andere klussen. Kortom een klusbedrijf in Hoensbroek als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Geert Gras krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Tegelzetter en Klusbedrijf in Hoensbroek | De Vakman Geert Gras

Klusbedrijf in Hoensbroek ook Tegelzetter

Tegelzetter en VLOK erkend klussenbedrijf in Hoensbroek | De Vakman Geert GrasVoor een betrouwbare tegelzetter in Hoensbroek kunt u terecht bij De Vakman Geert Gras. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Geert Gras heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf Hoensbroek meer dan alleen Tegelzetter

Klusbedrijf Hoensbroek is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als tegelzetter heeft De Vakman Geert Gras veel ervaring met het zetten van tegels op diverse vloeren, muren en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, stukadoorswerk, houtrotherstel, bestrating, dakwerk, wandafwerking, kachelbouw en het plaatsen dakbedekking, dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, haarden, rolluiken, zonwering, zonnepanelen, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast tegelzetten ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Geert Gras uit Hoensbroek

 

Lees meer over De Vakman Geert Gras uit Hoensbroek

 

Bel 06 - 51 50 41 82 of mail g.gras@devakman.info

 

Tegelzetter en klusbedrijf in Hoensbroek | De Vakman Geert Gras