Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Tegelzetter in Amsterdam

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Tegelzetter in Amsterdam

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om Tegels te zetten? Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Amsterdam om het tegelzetten in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Amsterdam, De Vakman Wladimir Jordanov. Hij neemt u graag uw tegelzetwerk uit handen. Als tegelzetter heeft De Vakman Wladimir Jordanov kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor het tegelzetwerk van vloeren en wanden. Uiteraard kan deze tegelzetter u ook van dienst zijn met vakkundig advies over andere klussen. Kortom een klusbedrijf in Amsterdam als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Wladimir Jordanov krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Klusbedrijf en Tegelzetter uit Amsterdam | De Vakman Wladimir Jordanov

 

Klusbedrijf in Amsterdam ook Tegelzetter

Klusbedrijf en Tegelzetter in Amsterdam | De Vakman Wladimir JordanovVoor een betrouwbare tegelzetter in Amsterdam kunt u terecht bij De Vakman Wladimir Jordanov. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Wladimir Jordanov heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde tegelklussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf Amsterdam meer dan alleen Tegelzetter

Klusbedrijf Amsterdam is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als tegelzetter heeft De Vakman Wladimir Jordanov veel ervaring met het zetten van tegels op diverse vloeren, muren en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, stukadoorswerk, constructiewerk, elektra, houtrotherstel, traprenovatie, beglazing, interieurbouw, meubels maken, winkelinrichting, wandafwerking en het plaatsen, dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, aanbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast tegelzetten ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Wladimir Jordanov uit Amsterdam

 

Lees meer over De Vakman Wladimir Jordanov uit Amsterdam

 

Bel 06 – 43 03 42 39 of mail naar w.jordanov@devakman.info

 

Klusbedrijf en Tegelzetter in Amsterdam | De Vakman Wladimir Jordanov