Klusbedrijf en Tegelzetter in Amsterdam

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Tegelzetter in Amsterdam

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om Tegels te zetten? Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Amsterdam om het tegelzetten in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Amsterdam, De Vakman AK Bouw. Hij neemt u graag uw tegelzetwerk uit handen. Als tegelzetter heeft De Vakman AK Bouw kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor het tegelzetwerk van vloeren en wanden. Uiteraard kan deze tegelzetter u ook van dienst zijn met vakkundig advies over andere klussen. Kortom een klusbedrijf in Amsterdam als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman AK Bouw krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Klusbedrijf en Tegelzetter uit Amsterdam | De Vakman AK Bouw

 

Klusbedrijf in Amsterdam ook Tegelzetter

 

Klusbedrijf en Tegelzetter in Amsterdam | De Vakman AK BouwVoor een betrouwbare tegelzetter in Amsterdam kunt u terecht bij De Vakman AK Bouw. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman AK Bouw heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde tegelklussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf Amsterdam meer dan alleen Tegelzetter

 

Klusbedrijf Amsterdam is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als tegelzetter heeft De Vakman AK Bouw veel ervaring met het zetten van tegels op diverse vloeren, muren en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, stukadoorswerk, constructiewerk, elektra, houtrotherstel, traprenovatie, beglazing, interieurbouw, meubels maken, winkelinrichting, wandafwerking en het plaatsen, dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, aanbouw, rolluiken, zonwering, zonnepanelen, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast tegelzetten ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman AK Bouw uit Amsterdam

 

Lees meer over De Vakman AK Bouw uit Amsterdam

 

Bel 06 – 28 10 53 18 of mail naar ak.bouw@devakman.info

 

Klusbedrijf en Tegelzetter in Amsterdam | De Vakman AK Bouw

 

De Vakman in het kort

Wij zijn een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals. Deze zelfstandig werkende Vakmannen worden centraal ondersteund door een kwalitatieve en actieve serviceorganisatie.

 

De voordelen als klant

Geen voorrijkosten
Gratis offerte vooraf
En jaar garantie op elke klus
Door het gehele land gevestigd
Duidelijke planning
Klantgerichte instelling
Oog voor kwaliteit
 

Contact met De Vakman

 

Lees ook


Netgemak Internetbureau