Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Tegelzetter in Venlo

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Tegelzetter in Venlo

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om uw tegelwerk te uit te voeren? Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Venlo om het tegelwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Venlo, De Vakman Chris Kuijpers. Hij neemt u graag uw tegelwerk uit handen. Als tegelzetter heeft De Vakman Chris Kuijpers kennis van de verschillende materialen en mogelijkheden. Uiteraard kan deze tegelzetter u ook van dienst zijn met vakkundig vrijblijvend advies. Kortom een klusbedrijf in Venlo als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Chris Kuijpers krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Klusbedrijf en Tegelzetter in Venlo | De Vakman

Klusbedrijf in Venlo ook Tegelzetter

De Vakman Chris Kuijpers geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare tegelzetter in Venlo kunt u terecht bij De Vakman Chris Kuijpers. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Chris Kuijper heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde tegel klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf Venlo meer dan alleen Tegelzetter

Klusbedrijf Venlo is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als tegelzetter heeft De Vakman Chris Kuijpers veel ervaring met Tegelwerk in uiteenlopende situaties, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmer-, metsel-, loodgieterwerk, CV en elektra, het plaatsen van dakramen en dakkapellen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast Tegelwerk en ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Chris Kuijpers uit Venlo

 

Lees meer over De Vakman Chris Kuijpers uit Venlo

 

Direct contact mail c.kuijpers@devakman.info of bel 06 - 53 19 27 31

 

Klusbedrijf en Tegelzetter in Venlo | De Vakman Chris Kuijpers