Ik wil een vakman: inhuren worden

Schilder en klusbedrijf in Eibergen

Direct een offerte aanvragen

Schilder en klusbedrijf in Eibergen

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te schilderen? Bent u op zoek naar een professionele schilder in Eibergen om het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Eibergen, De Vakman Pascal van Embden. Hij neemt u graag uw schilderwerk uit handen. Als schilder heeft De Vakman Pascal van Embden kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor binnen- en buitenschilderwerk, het sausen of texen van wanden en plafonds, renovatiewerk, decoratieve wandafwerking, behangwerk en glaszetten. Uiteraard kan deze schilder u ook van dienst zijn met vakkundig kleuradvies. Kortom een klusbedrijf in Eibergen als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Pascal van Embden krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Schilder en klusbedrijf in Eibergen | De Vakman Pascal van Embden

Schilder in Eibergen ook klusbedrijf

Schilder en klusbedrijf De Vakman Pascal van Embden is VLOK-erkend klussenbedrijfVoor een betrouwbare schilder in Eibergen kunt u terecht bij De Vakman Pascal van Embden. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Pascal van Embden heeft jarenlange ervaring binnen het schildersvak en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde schilder klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goede schilder en klusbedrijf uit Eibergen.

Schilder uit Eibergen meer dan alleen Schilder

Klusbedrijf uit Eibergen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als schilder heeft De Vakman Pascal van Embden veel ervaring met het schilderen op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, loodgieterwerk, houtrotherstel, traprenovatie, bestrating, interieurbouw, meubels maken, wandafwerking en het plaatsen deuren, ramen, vloer, rolluiken, zonwering, isolatie gerust aan hem overlaten Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Pascal van Embden kan naast schilderen ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Pascal van Embden uit Eibergen

 

Lees meer over De Vakman Pascal van Embden uit Eibergen

 

Bel 06 – 10 81 39 35 of mail naar p.vanembden@devakman.info