Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Schilder in Rotterdam

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Schilder in Rotterdam

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te schilderen? Bent u op zoek naar een professionele schilder in Rotterdam om het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Rotterdam, De Vakman Jack Bal. Hij neemt u graag uw schilderwerk uit handen. Als schilder heeft De Vakman Jack Bal kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor binnen- en buitenschilderwerk, het sausen of texen van wanden en plafonds en renovatiewerk. Uiteraard kan deze schilder u ook van dienst zijn met vakkundig kleuradvies.

 

Klusbedrijf en Schilder in Rotterdam | De Vakman Jack Bal

 

Klusbedrijf in Rotterdam ook Schilder

De Vakman Jack Bal uit Rotterdam geeft u garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare schilder in Rotterdam kunt u terecht bij De Vakman Jack Bal. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Jack Bal heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde schilder klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf Rotterdam meer dan alleen schilder

Klusbedrijf Rotterdam is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als schilder heeft hij ervaring met het schilderen op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, elektra, loodgieterwerk, stucadoorswerk, wandafwerking, sierpleisters en het plaatsen van vloeren en deuren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van badkamers ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Jack Bal uit Rotterdam.

 

Lees meer over De Vakman Jack Bal uit Rotterdam.

 

Direct contact mail j.bal@devakman.info of bel 06 - 54 64 87 57

 

Klusbedrijf en Schilder in Rotterdam | De Vakman Jack Bal