Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Schilder in Reeuwijk

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Schilder in Reeuwijk

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te schilderen? Bent u op zoek naar een professionele schilder in Reeuwijk om het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Reeuwijk, De Vakman Martijn Coors. Hij neemt u graag uw schilderwerk uit handen. Als schilder heeft De Vakman Martijn Coors kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor binnen- en buitenschilderwerk, het sausen of texen van wanden en plafonds, renovatiewerk, decoratieve wandafwerking, behangwerk en glaszetten. Uiteraard kan deze schilder u ook van dienst zijn met vakkundig kleuradvies. Kortom een klusbedrijf in Reeuwijk als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Martijn Coors krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Klusbedrijf en Schilder in Reeuwijk | De Vakman Martijn Coors

Klusbedrijf in Reeuwijk ook Schilder

Klusbedrijf en Schilder in Reeuwijk | De Vakman Martijn CoorsVoor een betrouwbare schilder in Reeuwijk kunt u terecht bij De Vakman Martijn Coors. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Martijn Coors heeft jarenlange ervaring binnen het schildersvak en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde schilder klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goede schilder en klusbedrijf uit Reeuwijk.

Klusbedrijf uit Reeuwijk meer dan alleen Schilder

Klusbedrijf uit Reeuwijk is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als schilder heeft De Vakman Martijn Coors veel ervaring met het schilderen op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, wandafwerking, installatiewerk, houtrotherstel, reparatie witgoed en het plaatsen van kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, zonnepanelen en isolatie gerust aan hem overlaten Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Martijn Coors kan naast schilderen ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Martijn Coors uit Reeuwijk

 

Lees meer over De Vakman Martijn Coors uit Reeuwijk

 

Bel 06 – 41 46 61 56 of mail naar m.coors@devakman.info

 

Klusbedrijf en Schilder in Reeuwijk | De Vakman Martijn Coors