Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Schilder in Leeuwarden

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Schilder in Leeuwarden

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te schilderen? Bent u op zoek naar een professionele schilder in Leeuwarden om het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Leeuwarden, De Vakman Henk Bruining. Hij neemt u graag uw schilderwerk uit handen. Als schilder heeft De Vakman Henk Bruining kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor binnen- en buitenschilderwerk, het sausen of texen van wanden en plafonds, renovatiewerk, decoratieve wandafwerking, behangwerk en glaszetten. Uiteraard kan deze schilder u ook van dienst zijn met vakkundig kleuradvies.

 

Klusbedrijf en Schilder in Leeuwarden

 

Klusbedrijf in Leeuwarden ook Schilder

De Vakman Henk Bruining uit Leeuwarden geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare schilder in Leeuwarden kunt u terecht bij De Vakman Henk Bruining. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Henk Bruining heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf uit Leeuwarden meer dan alleen Schilder

Klusbedrijf uit Leeuwarden is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als schilder heeft De Vakman Henk Bruining veel ervaring met het schilderen op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, loodgieterwerk, zinkwerk, dakbedekking en het plaatsen van groene daken, vloeren en hang- en sluitwerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Henk Bruining kan naast schilderen ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Henk Bruining uit Leeuwarden

 

Lees meer over De Vakman Henk Bruining uit Leeuwarden

 

Direct contact e-mail h.bruining@devakman.info of bel 06 – 14 30 24 98

 

Klusbedrijf en Schilder in Leeuwarden