Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Schilder in Hoogezand

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Schilder in Hoogezand

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te schilderen? Bent u op zoek naar een professionele schilder in Hoogezand om het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Hoogezand, De Vakman Dennis Dijkema. Hij neemt u graag uw schilderwerk uit handen. Als schilder heeft De Vakman Dennis Dijkema kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor binnen- en buitenschilderwerk, het sausen of texen van wanden en plafonds, renovatiewerk, decoratieve wandafwerking, behangwerk en glaszetten. Uiteraard kan deze schilder u ook van dienst zijn met vakkundig kleuradvies. Kortom een klusbedrijf in Hoogezand als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Dennis Dijkema krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf en Schilder in Hoogezand | De Vakman Dennis Dijkema

 

Klusbedrijf in Hoogezand ook Schilder

De Vakman Dennis Dijkema geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare schilder in Hoogezand kunt u terecht bij De Vakman Dennis Dijkema. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Dennis Dijkema heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf uit Hoogezand meer dan alleen Schilder

Klusbedrijf uit Hoogezand is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als schilder heeft De Vakman Dennis Dijkema veel ervaring met het schilderen op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, beglazing en houtrotherstel, ook het plaatsen van vloeren, deuren, (dak)ramen, dakkapellen en dakopbouwen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast schilderen ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand

 

Lees meer over De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand

 

Direct contact mail d.dijkema@devakman.info of bel 06 – 27 22 37 37

 

Klusbedrijf en Schilder in Hoogezand | De Vakman Dennis Dijkema