Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Schilder in Hoensbroek

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Schilder in Hoensbroek

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te schilderen? Bent u op zoek naar een professionele schilder in Hoensbroek om het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Hoensbroek, De Vakman Geert Gras. Hij neemt u graag uw schilderwerk uit handen. Als schilder heeft De Vakman Geert Gras kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor binnen- en buitenschilderwerk, het sausen of texen van wanden en plafonds, renovatiewerk, decoratieve wandafwerking, behangwerk en glaszetten. Uiteraard kan deze schilder u ook van dienst zijn met vakkundig kleuradvies.

 

Klusbedrijf en Schilder in Hoensbroek

 

 

 

Klusbedrijf in Hoensbroek ook Schilder

De Vakman Geert Gras geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare schilder in Hoensbroek kunt u terecht bij De Vakman Geert Gras. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Geert Gras heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf uit Hoensbroek meer dan alleen Schilder

Klusbedrijf uit Hoensbroek is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als schilder heeft De Vakman Geert Gras veel ervaring met het schilderen op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmer-, tegel-, metsel- en stukadoorwerk, wandafwerking en het plaatsen van vloeren, deuren, (dak)ramen en dakkapellen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Geert Gras kan naast schilderen ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Geert Gras uit Hoensbroek.

 

Lees meer over De Vakman Geert Gras uit Hoensbroek

 

Direct contact mail g.gras@devakman.info of bel 06 – 51 50 41 82

 

Klusbedrijf en Schilder in Hoensbroek