Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Schilder in Heerenveen

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Schilder in Heerenveen

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te schilderen? Bent u op zoek naar een professionele schilder in Heerenveen om het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Heerenveen, De Vakman Jack van Dalen. Hij neemt u graag uw schilderwerk uit handen. Als schilder heeft De Vakman Jack van Dalen kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor binnen- en buitenschilderwerk, het sausen of texen van wanden en plafonds, renovatiewerk, decoratieve wandafwerking, behangwerk en glaszetten. Uiteraard kan deze schilder u ook van dienst zijn met vakkundig kleuradvies.

 

Klusbedrijf en Schilder in Heerenveen | De Vakman

 

 

Klusbedrijf in Heerenveen ook Schilder

De Vakman Jack van Dalen geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare schilder in Heerenveen kunt u terecht bij De Vakman Jack van Dalen. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Jack van Dalen heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf uit Heerenveen meer dan alleen Schilder

Klusbedrijf uit Heerenveen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als schilder heeft De Vakman Jack van Dalen veel ervaring met het schilderen op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, loodgieterwerk, houtimitatie, dakdekken en het plaatsen van (dak)ramen, deuren en vloeren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Jack van Dalen kan naast schilderen ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Jack van Dalen uit Heerenveen

 

Lees meer over De Vakman Jack van Dalen uit Heerenveen

 

Direct contact mail j.vandalen@devakman.info of bel 06 – 21 21 80 69

 

Klusbedrijf en Schilder in Heerenveen | De Vakman