Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Schilder in Amersfoort

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Schilder in Amersfoort

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te schilderen? Bent u op zoek naar een professionele schilder in Amersfoort om het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Amersfoort, De Vakman Johan Houtveen. Hij neemt u graag uw schilderwerk uit handen. Als schilder heeft De Vakman Johan Houtveen kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor binnen- en buitenschilderwerk, het sausen of texen van wanden en plafonds en renovatiewerk. Uiteraard kan deze schilder u ook van dienst zijn met vakkundig kleuradvies.

 

Klusbedrijf en Schilder in Amersfoort | De Vakman

 

Klusbedrijf in Amersfoort ook Schilder

Voor een betrouwbare schilder in Amersfoort kunt u terecht bij De Vakman Johan Houtveen. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman . De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken , dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en hij geeft minimaal één jaar garantie op de uitgevoerde klussen. Als Keurmerkhouder Kwaliteitsvakman wordt De Vakman Johan Houtveen jaarlijks gecontroleerd om te kijken of hij voldoet aan de eisen van het Keurmerk Kwaliteitsvakman.

Klusbedrijf Amersfoort meer dan alleen schilder

Klusbedrijf Amersfoort is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als schilder heeft hij ervaring met het schilderen op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld tegel-, timmer- en loodgieterwerk, verschillende elektra klussen en het plaatsen van ramen, dakramen en deuren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast schilderen ook een complete verbouwing van zolder, badkamer, keuken of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Johan Houtveen uit Amersfoort

 

Lees meer over De Vakman Johan Houtveen uit Amersfoort

 

Direct contact mail j.houtveen@devakman.info of bel 06 - 14 91 49 60

 

Klusbedrijf en Schilder in Amersfoort | De Vakman Johan Houtveen