Ik wil een vakman: inhuren worden

Buitenschilderwerk in Cuijk

Direct een offerte aanvragen

Buitenschilderwerk geeft uw woning een frisse uitstraling

Iedereen wil graag dat zijn woning er mooi uitziet, het is de eerste indruk die men krijgt van uw woning, de basis hiervoor is het buitenschilderwerk. Wilt u dit op een professionele wijze laten uitvoeren dan komt u uit bij de buiten schilder. De Vakman Berry Merkus uit Cuijk heeft veel ervaring met buitenschilderwerk en kan u hierin adviseren. Hij heeft een uitgebreide kennis over kleur en materiaal gebruik. Samen met u bespreekt hij uw wensen en vertaald deze in een heldere offerte. Na het uitvoeren van het buitenschilderwerk heeft u een woning met een nieuwe frisse uitstraling om trots op te zijn. Kortom een klusbedrijf in Cuijk als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Berry Merkus krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Buitenschilderwerk in Cuijk bel De Vakman Berry Merkus

Buitenschilderwerk biedt bescherming

Naast een mooie uitstraling van uw woning zorgt goed buitenschilderwerk er ook voor dat uw kozijnen, ramen, deuren, gevel, muren, dakkapel, schutting of tuinhuisje goed worden beschermd. Goed buitenschilderwerk beschermt tegen slijtage van weersinvloeden waardoor uw kozijnen langer meegaan. Buitenschilderwerk beschermt tegen het intrekken van vocht in de ondergronden. Het is belangrijk om het buitenschilderwerk iedere 5 tot 7 jaar te vernieuwen, door weersinvloeden als zon droogt de buitenverf uit en heeft vocht kans in het hout te kruipen en houtrot te veroorzaken.

Kwaliteit/Garantie/Betrouwbaar:

Buitenschilderwerk laten uitvoeren door De Vakman Berry Merkus een VLOK-erkend klussenbedrijfVoor een betrouwbare buiten schilder in Cuijk kunt u terecht bij De Vakman Berry Merkus. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK-erkend klussenbedrijf. De Vakman Berry Merkus heeft jarenlange ervaring met buitenschilderwerk en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde schilder klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie volgens, de VLOK-uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met unieke nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare en kwalitatief goede buiten schilder.

Meer dan alleen buitenschilderwerk:

Een buiten schilder als De Vakman Berry Merkus uit Cuijk heeft ruime ervaring met buitenschilderwerk, maar ook als timmerman en elektricien. Hierdoor kan hij ook herstelwerk aan uw houtwerk, kozijnen, trap, ramen en deuren uitvoeren. Ook voor elektra werkzaamheden kunt u bij hem terecht zoals het vervangen van een groepenkast. Maar ook voor het verplaatsen of aansluiten van uw verlichting na het buitenschilderwerk.

Laag btw-tarief op buitenschilderwerk

Is uw woning ouder dan 2 jaar, dan betaald u geen 21% btw maar het lage tarief van 9%. Het lage btw-tarief geldt op zowel arbeid als materiaal met betrekking tot schilderwerk. Dit zijn de voorwaarden zoals de belastingdienst die stelt:

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9%-tarief. Het gaat ook om:

 • de gebruikte materialen
 • het voorbereiden van het schilderwerk
 • voorbehandelingen
 • het lakverven, vernissen en beitsen
 • het aanbrengen van een giet- of coatingvloer (mits sprake van het aanbrengen van een verfproduct)
 • het binnen een verfsysteem aanbrengen van flakes op trappen en vloeren

Het schuren en lakken van parketvloeren of andere houten vloeren valt alleen onder het 9%-tarief als die vloer in bouwkundig opzicht onderdeel uitmaakt van de woning.

 

Onder het 21%-tarief vallen werkzaamheden die te ver afstaan van het schilderwerk. Bijvoorbeeld:

 • herstellen van de ondergrond met nieuwe vervangende delen van hetzelfde materiaal, zoals het aanbrengen van houten inzetstukken in kozijnen en het vervangen van houten onderdorpels
 • vervangen van ramen, deuren en kozijnen
 • kitwerk aan de constructie, zoals het afkitten van bouwelementen aan gevels
 • grootschalige betonreparatie
 • stralen, impregneren en injecteren van stenen, metalen en betonnen ondergronden
 • het enkel herstellen van voegen in metselwerk
 • aanbrengen van glas en de bijhorende werkzaamheden
 • vochtvrij maken van kelders
 • het aanbrengen van wrapfolie op objecten, zoals bijvoorbeeld op keukendeuren

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Berry Merkus uit Cuijk.

 

Lees meer over De Vakman Berry Merkus uit Cuijk

 

Direct contact mail b.merkus@devakman.info of bel 06 – 31 04 32 76

Laat uw buitenschilderwerk doen door De Vakman Berry Merkus uit Cuijk