Ik wil een vakman: inhuren worden

Preventief versterken door klusbedrijf Hoogezand

Direct een offerte aanvragen

Preventief versterken door klusbedrijf Hoogezand

Woont u in het aardbevingsgebied in Groningen? Wilt u uw woning laten verstevigen of herstellen? Dan bent u bij De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand aan het juiste adres. Hij heeft de bouwkundige kennis om u goed te adviseren bij het preventief versterken van uw woning tegen aardbevingsschade. Ook voor het herstel van uw woning na aardbevingsschade kunt De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand terecht voor praktische oplossingen. De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand woont in het aardbevingsgebied en kent de problemen uit eerste hand.

 

Preventief versterken door klusbedrijf Hoogezand | De Vakman Dennis Dijkema

Klusbedrijf uit Hoogezand specialist in preventief versterken

De Vakman Dennis Dijkema geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare specialist in preventieve versterking van uw woning kunt u terecht bij De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand. Hij wordt naar volle tevredenheid regelmatig ingehuurd voor preventief versterken van woningen tegen aardbevingsschade door zijn praktische oplossingen en vakkundig uitgevoerde klussen. Als echte klusprofessional is hij aangesloten bij De Vakman organisatie. De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken. De Vakman berekent geen voorrijkosten, is VLOK erkend klussenbedrijf en erkend schadehersteller. Hierdoor krijgt u op alle werkzaamheden die De Vakman uitvoert conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf uit Hoogezand doet meer dan preventief versterken

Als specialist op het gebied van preventie versterken tegen aardbevingsschade aan woningen heeft De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand veel ervaring met het herstellen, verbouwen, onderhouden en renoveren van woningen, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld schilderwerk, tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, houtrotherstel, herstel aardbevingschade en het plaatsen van vloeren en dakramen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het onderhoud van uw woning ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Direct een offerte aanvragen bij De Vakman Dennis Dijkema uti Hoogezand

 

Lees meer over De Vakman Dennis Dijkema uit Hoogezand

 

Direct contact mail d.dijkema@devakman.info of bel 06 – 27 22 37 37

 

Preventief versterken door klusbedrijf Hoogezand | De Vakman Dennis Dijkema