Ik wil een vakman: inhuren worden

Onderhoud woning door klusbedrijf Venlo

Direct een offerte aanvragen

Onderhoud woning door klusbedrijf Venlo

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw woning onderhoud te doen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Venlo om uw woning perfect te onderhouden? Neem dan direct contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Venlo, De Vakman Chris Kuijpers. Hij neemt u graag het onderhoud van uw woning uit handen. De Vakman Chris Kuijpers heeft veel ervaring met het onderhouden en renoveren van woningen. Uiteraard kan deze specialist in woning onderhoud u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energiebesparing en duurzame oplossingen met betrekking tot het onderhoud van uw woning. Kortom een klusbedrijf in Venlo als De Vakman Chris Kuijpers draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs

 

Onderhoud woning door klusbedrijf Venlo | De Vakman Chris Kuijpers

 

Klusbedrijf uit Venlo specialist in onderhoud woning

Voor een betrouwbare specialist in het onderhoud van uw woning kunt u terecht bij, De Vakman Chris Kuijpers, klusbedrijf uit Venlo. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie. De Vakman Chris Kuijpers heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en is VLOK erkend klussenbedrijf. Hierdoor krijgt u op alle werkzaamheden die De Vakman uitvoert conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf uit Venlo doet meer dan woning onderhoud

Klusbedrijf Venlo is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist op het gebied van woning onderhoud heeft De Vakman Chris Kuijpers veel ervaring met het onderhouden en renoveren van woningen, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, CV, elektra en het plaatsen van dakramen en dakkapellen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het onderhoud van uw woning ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Chris Kuijpers uit Venlo.

 

Lees meer over De Vakman Chris Kuijpers uit Venlo

 

Direct contact mail c.kuijpers@devakman.info of bel 06 – 53 19 27 31

 

Onderhoud woning door klusbedrijf Venlo | De Vakman Chris Kuijpers