Ik wil een vakman: inhuren worden

Onderhoud woning door klusbedrijf Reeuwijk

Direct een offerte aanvragen

Onderhoud woning door klusbedrijf Reeuwijk

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw woning onderhoud te doen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Reeuwijk om uw woning perfect te onderhouden? Neem dan direct contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Reeuwijk, De Vakman Martijn Coors. Hij neemt u graag het onderhoud van uw woning uit handen. De Vakman Martijn Coors heeft veel ervaring met het onderhouden en renoveren van woningen. Uiteraard kan deze specialist in woning onderhoud u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energiebesparing en duurzame oplossingen met betrekking tot het onderhoud van uw woning. Kortom een klusbedrijf in Reeuwijk als De Vakman Martijn Coors draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Onderhoud woning door klusbedrijf Reeuwijk | De Vakman Martijn Coors

Klusbedrijf uit Reeuwijk specialist in onderhoud woning

Onderhoud woning door klusbedrijf Reeuwijk | De Vakman Martijn CoorsVoor een betrouwbare specialist in het onderhoud van uw woning kunt u terecht bij, De Vakman Martijn Coors, klusbedrijf uit Reeuwijk. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en en is Keurmerkhouder Kwaliteitsvakman. De Vakman Martijn Coors heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde onderhoudsklussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de algemene voorwaarden minimaal één jaar garantie en heeft een Keurmerk met waterdichte garantievoorwaarden en nakomingsgarantie. Zijn werkzaamheden worden jaarlijks gecontroleerd om te kijken of hij voldoet aan de eisen van het Keurmerk Kwaliteitsvakman.

Klusbedrijf uit Reeuwijk doet meer dan woning onderhoud

Klusbedrijf Reeuwijk is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist op het gebied van woning onderhoud heeft De Vakman Martijn Coors veel ervaring met het onderhouden en renoveren van woningen, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, elektra, wandafwerking, installatiewerk, houtrotherstel, reparatie witgoed en het plaatsen van kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, zonnepanelen en isolatie gerust aan hem overlaten Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het onderhoud van uw woning ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Martijn Coors uit Reeuwijk

 

Lees meer over De Vakman Martijn Coors uit Reeuwijk

 

Bel 06 – 41 46 61 56 of mail naar m.coors@devakman.info

 

Onderhoud woning door klusbedrijf Reeuwijk | De Vakman Martijn Coors