Ik wil een vakman: inhuren worden

Onderhoud woning door klusbedrijf Amersfoort

Direct een offerte aanvragen

Onderhoud woning door klusbedrijf Amersfoort

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw woning onderhoud te doen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Amersfoort om uw woning perfect te onderhouden? Neem dan direct contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Amersfoort, De Vakman Ronald Visser. Hij neemt u graag het onderhoud van uw woning uit handen. De Vakman Ronald Visser heeft veel ervaring met het onderhouden en renoveren van woningen. Uiteraard kan deze specialist in woning onderhoud u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energiebesparing en duurzame oplossingen met betrekking het onderhoud van uw woning. Kortom een klusbedrijf in Amersfoort als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Onderhoud woning door klusbedrijf Amersfoort | De Vakman

 

Klusbedrijf uit Amersfoort specialist in onderhoud woning

De Vakman Ronald Visser uit Amersfoort geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare specialist in het onderhoud van uw woning kunt u terecht bij De Vakman Ronald Visser, klusbedrijf uit Amersfoort. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Ronald Visser heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf uit Amersfoort doet meer dan woning onderhoud

Klusbedrijf Amersfoort is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist op het gebied van woning onderhoud heeft De Vakman Ronald Visser veel ervaring met het onderhouden en renoveren van woningen, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld schilderwerk, tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, houtrotherstel, het plaatsen van vloeren en dakramen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het onderhoud van uw woning ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Ronald Visser uit Amersfoort.

 

Lees meer over De Vakman Ronald Visser uit Amersfoort

 

Direct contact mail r.visser@devakman.info of bel 06 – 19 46 77 70

Onderhoud woning door klusbedrijf Amersfoort | De Vakman Ronald Visser