Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Metselaar in Maasbracht

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Metselaar in Maasbracht

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te metselen? Bent u op zoek naar een professionele metselaar in Maasbracht om het metselwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Maasbracht, De Vakman Ron Huigen. Hij neemt u graag uw metselwerk uit handen. Als metselaar heeft De Vakman Ron Huigen kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren metselwerk, voegen, decoratief metselwerk en renovatiewerk. Uiteraard kan deze Vakman u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies en mogelijkheden. Zijn goed gevulde bus met gereedschap zorgt ervoor dat hij snel en efficiënt een maatwerk klus kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Ron Huigen krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf en Metselaar in Maasbracht | De Vakman Ron Huigen

 

Klusbedrijf in Maasbracht ook Metselaar

 

De Vakman Ron Huigen uit Maasbracht geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare metselaar in Maasbracht kunt u terecht bij De Vakman Ron Huigen. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie. De Vakman Ron Huigen heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde metselklussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en is VLOK erkend klussenbedrijf. Hierdoor krijgt u op alle werkzaamheden die De Vakman uitvoert conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf uit Maasbracht meer dan alleen Metselaar

 

Klusbedrijf uit Maasbracht is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als metselaar heeft De Vakman Ron Huigen veel ervaring met het metselen op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, dakwerk, loodgietwerk, elektra en het plaatsen deuren, (dak)ramen, dakkapellen en dakopbouwen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Ron Huigen kan naast metselen ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Ron Huigen uit Maasbracht.

 

Lees meer over De Vakman Ron Huigen uit Maasbracht

 

Direct contact mail r.huigen@devakman.info of bel 06 - 21 83 17 29

 

Klusbedrijf en Metselaar in Maasbracht | De Vakman Ron Huigen