Klusbedrijf en Metselaar in Hoorn

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Metselaar in Hoorn

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te metselen? Bent u op zoek naar een professionele metselaar in Hoorn om het metselwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Hoorn, De Vakman Wouter Sas. Hij neemt u graag uw metselwerk uit handen. Als metselaar heeft De Vakman Wouter Sas kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren metselwerk, voegen, decoratief metselwerk en renovatiewerk. Uiteraard kan deze Vakman u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies en mogelijkheden. Zijn goed gevulde bus met gereedschap zorgt ervoor dat hij snel en efficiënt een maatwerk klus kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Wouter Sas krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Zijn goed gevulde bus met gereedschap zorgt ervoor dat hij snel en efficiŽnt een maatwerk klus kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman†Wouter Sas†krijgt u kwaliteit voor een†eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf en Metselaar in Hoorn | De Vakman Wouter Sas

 

Klusbedrijf in Hoorn ook Metselaar

 

Klusbedrijf en Metselaar in Hoorn | De Vakman Wouter SasVoor een betrouwbare metselaar in Hoorn kunt u terecht bij De Vakman Wouter Sas. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Wouter Sas heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde metsel klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf uit Hoorn meer dan alleen Metselaar

 

Klusbedrijf uit Hoorn is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als metselaar heeft De Vakman Wouter Sas veel ervaring met het metselen op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk, stukadoorswerk, houtrotherstel, traprenovatie, beglazing, interieurbouw, meubels maken, winkelinrichting, wandafwerking en het plaatsen dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, rolluiken, zonwering, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Wouter Sas kan naast metselen ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Wouter Sas uit Hoorn

 

Lees meer over De Vakman Wouter Sas uit Hoorn

 

Bel 06 – 57 56 54 09 of mail naar w.sas@devakman.info

Klusbedrijf en Metselaar in Hoorn | De Vakman Wouter Sas

 

De Vakman in het kort

Wij zijn een landelijk netwerk met bijna 70 zelfstandige klus-professionals. Deze zelfstandig werkende Vakmannen worden centraal ondersteund door een kwalitatieve en actieve serviceorganisatie.

 

De voordelen als klant

Geen voorrijkosten
Gratis offerte vooraf
Eťn jaar garantie op elke klus
Door het gehele land gevestigd
Duidelijke planning
Klantgerichte instelling
Oog voor kwaliteit
 

Contact met De Vakman

 

Lees ook


Netgemak Internetbureau