Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Metselaar in Hoensbroek

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Metselaar in Hoensbroek

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om te metselen? Bent u op zoek naar een professionele metselaar in Hoensbroek om het metselwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Hoensbroek, De Vakman Geert Gras. Hij neemt u graag uw metselwerk uit handen. Als metselaar heeft De Vakman Geert Gras kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren metselwerk, voegen, decoratief metselwerk en renovatiewerk. Uiteraard kan deze Vakman u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies en mogelijkheden. Kortom een klusbedrijf in Hoensbroek als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Geert Gras krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf en Metselaar in Hoensbroek

 

Klusbedrijf in Hoensbroek ook Metselaar

De Vakman Geert Gras uit Hoensbroek geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare metselaar in Hoensbroek kunt u terecht bij De Vakman Geert Gras. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Geert Gras heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken , dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf uit Hoensbroek meer dan alleen Metselaar

Klusbedrijf uit Hoensbroek is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als metselaar heeft De Vakman Geert Gras veel ervaring met het metselen op diverse materialen en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmer-, tegel-, schilder- en stukadoorwerk, wandafwerking en het plaatsen van vloeren, deuren, (dak)ramen en dakkapellen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman Geert Gras kan naast metselaaren ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Geert Gras uit Hoensbroek.

 

Lees meer over De Vakman Geert Gras uit Hoensbroek

 

Direct contact mail g.gras@devakman.info of bel 06 – 51 50 41 82.

 

Klusbedrijf en Metselaar in Hoensbroek | De Vakman Geert Gras