Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Loodgieter in Amersfoort

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Loodgieter in Amersfoort

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om uw loodgieterwerk te uit te voeren? Bent u op zoek naar een professionele Loodgieter in Amersfoort om het loodgieterwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Amersfoort, De Vakman Ronald Visser. Hij neemt u graag uw loodgieterwerk uit handen. Als Loodgieter heeft De Vakman Ronald Visser kennis van de verschillende materialen en mogelijkheden. Uiteraard kan deze Loodgieter u ook van dienst zijn met vakkundig vrijblijvend advies. Hij heeft een gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Ronald Visser krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Klusbedrijf en Loodgieter in Amersfoort | De Vakman Ronald Visser

 

Klusbedrijf in Amersfoort ook Loodgieter

De Vakman Ronald Visser geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare Loodgieter in Amersfoort kunt u terecht bij De Vakman Ronald Visser. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Ronald Visser heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf Amersfoort meer dan alleen Loodgieter

Klusbedrijf Amersfoort is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als loodgieter heeft De Vakman Ronald Visser ervaring met loodgieterwerk in uiteenlopende situaties, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, interieurbouw, wandafwerking, kleuradvies, houtrotherstel en het plaatsen van dakramen, vloeren en hang- en sluitwerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast loodgieterwerk en ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Ronald Visser uit Amersfoort

 

Lees meer over De Vakman Ronald Visser uit Amersfoort

 

Direct contact mail r.visser@devakman.info of bel 06 – 19 46 77 70

Klusbedrijf en Loodgieter in Amersfoort | De Vakman Ronald Visser