Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Loodgieter in Venlo

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Loodgieter in Venlo

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om uw loodgieterwerk te uit te voeren? Bent u op zoek naar een professionele Loodgieter in Venlo om het loodgieterwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Venlo, De Vakman Chris Kuijpers. Hij neemt u graag uw loodgieterwerk uit handen. Als Loodgieter heeft De Vakman Chris Kuijpers kennis van de verschillende materialen en mogelijkheden. Uiteraard kan deze Loodgieter u ook van dienst zijn met vakkundig vrijblijvend advies. Kortom een klusbedrijf in Venlo als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Chris Kuijperskrijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Klusbedrijf en Loodgieter in Venlo | De Vakman

 

Klusbedrijf in Venlo ook Loodgieter

De Vakman Chris Kuijpers uit Venlo geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare Loodgieter in Venlo kunt u terecht bij De Vakman Chris Kuijpers. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde loodgieter klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf Venlo meer dan alleen Loodgieter

Klusbedrijf Venlo is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als Loodgieter heeft hij ervaring met loodgieterwerk in uiteenlopende situaties, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmer-, tegel-, metsel-, loodgieterwerk, CV en elektra, het plaatsen van dakramen en dakkapellen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast loodgieterwerk en ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Chris Kuijpers uit Venlo.

 

Lees meer over De Vakman Chris Kuijpers uit Venlo

 

Direct contact mail c.kuijpers@devakman.info of bel 06 - 53 19 27 31

 

Klusbedrijf en Loodgieter in Venlo | De Vakman Chris Kuijpers