Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Loodgieter in Soest

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Loodgieter in Soest

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om uw loodgieterwerk te uit te voeren? Bent u op zoek naar een professionele Loodgieter in Soest om het loodgieterwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Soest, De Vakman Frank Nap. Hij neemt u graag uw loodgieterwerk uit handen. Als Loodgieter heeft De Vakman Frank Nap kennis van de verschillende materialen en mogelijkheden. Uiteraard kan deze Loodgieter u ook van dienst zijn met vakkundig vrijblijvend advies. Kortom een klusbedrijf in Soest als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Frank Nap krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Klusbedrijf en Loodgieter in Soest | De Vakman Frank Nap

 

Klusbedrijf in Soest ook Loodgieter

De Vakman Frank Nap uit Soest geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare Loodgieter in Soest kunt u terecht bij De Vakman Frank Nap. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Frank Nap heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde loodgieter klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf Soest meer dan alleen Loodgieter

Klusbedrijf Soest is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als Loodgieter heeft De Vakman Frank Nap ervaring met loodgieterwerk in uiteenlopende situaties, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, elektra en het plaatsen van (dak)ramen, dakkapel, dakopbouwen, deuren en kozijnen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast loodgieterwerk en ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Frank Nap uit Soest

 

Lees meer over De Vakman Frank Nap uit Soest

 

Direct contact mail f.nap@devakman.info of bel 06 - 42 88 48 41

 

Klusbedrijf en Loodgieter in Soest | De Vakman Frank Nap