Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf uit Amersfoort voor plaatsen keuken

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf uit Amersfoort voor plaatsen keuken

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw keuken te plaatsen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Amersfoort om de keuken van uw woning perfect te plaatsen? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Amersfoort, De Vakman Ronald Visser. Hij neemt u graag het plaatsen van uw keuken uit handen. De Vakman Ronald Visser heeft veel ervaring met het plaatsen van keukens. Uiteraard kan deze specialist in keukenrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw keuken. Hij heeft een goed gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Ronald Visser krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Klusbedrijf uit Amersfoort voor plaatsen keuken | De Vakman Ronald Visser

 

Klusbedrijf uit Amersfoort specialist in keuken plaatsen

De Vakman Ronald Visser geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden bij het plaatsen van keukensVoor een betrouwbare specialist in het plaatsen van uw keuken kunt u terecht bij De Vakman Ronald Visser, klusbedrijf uit Amersfoort. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Ronald Visser heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed geplaatste keukens. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf uit Amersfoort doet meer dan plaatsen keukens

Klusbedrijf in Amersfoort is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het plaatsen van keukens heeft De Vakman Ronald Visser veel ervaring met het onderhouden, renoveren en plaatsen van keukens, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, interieurbouw, wandafwerking, kleuradvies, houtrotherstel en het plaatsen van dakramen, vloeren en hang- en sluitwerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het plaatsen van keukens ook een complete verbouwing van badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Ronald Visser uit Amersfoort

 

Lees meer over De Vakman Ronald Visser uit Amersfoort

 

Direct contact mail r.visser@devakman.info of bel 06 – 19 46 77 70

Klusbedrijf uit Amersfoort voor plaatsen keuken | De Vakman ronald Visser