Ik wil een vakman: inhuren worden

Keuken renoveren door klusbedrijf uit Hilversum

Direct een offerte aanvragen

Keuken renoveren door klusbedrijf uit Hilversum

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw keuken te renoveren? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Hilversum om de keuken van uw woning perfecte te renoveren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Hilversum, De Vakman Fred Pols. Hij neemt u graag het renoveren van uw keuken uit handen. De Vakman Fred Pols heeft veel ervaring met het renoveren van keukens. Uiteraard kan deze specialist in keukenrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw keuken.

 

Keuken renoveren door klusbedrijf uit Hilversum | De Vakman

 

Klusbedrijf uit Hilversum specialist in keuken renoveren

De Vakman Fred Pols geeft u garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare specialist in het renoveren van uw keuken kunt u terecht bij De Vakman Fred Pols, klusbedrijf uit Hilversum. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en een centrale brancheorganisatie. De Vakman Fred Pols heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed geplaatste keukens. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en is VLOK erkend klussenbedrijf. Hierdoor krijgt u op alle werkzaamheden die De Vakman uitvoert conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden garantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Klusbedrijf uit Hilversum doet meer dan het renoveren van keukens

Klusbedrijf in Hilversum is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het renoveren van keukens heeft hij veel ervaring met het onderhouden, renoveren en plaatsen van keukens, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk ,tegelwerk, schilderwerk, CV-werk, elektra, loodgieterwerk en ook het vervangen deuren en ramen gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het renoveren van keukens ook een complete verbouwing van zolder, badkamer of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Fred Pols uit Hilversum

 

Lees meer over De Vakman Fred Pols uit Hilversum

 

Direct contact mail f.pols@devakman.info of bel 06 - 52 66 03 07

 

Keuken renoveren door klusbedrijf uit Hilversum | De Vakman Fred Pols