Ik wil een vakman: inhuren worden

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Sint Annaland

Direct een offerte aanvragen

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Sint Annaland

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw keuken te plaatsen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Sint Annaland om de keuken van uw woning perfect te plaatsen? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Sint Annaland, De Vakman André Verheij. Hij neemt u graag het plaatsen van uw keuken uit handen. De Vakman André Verheij heeft veel ervaring met het plaatsen van keukens. Uiteraard kan deze specialist in keukenrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw keuken. Hij heeft een goed gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman André Verheij krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Sint Annaland | De Vakman André Verheij

 

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Sint Annaland | De Vakman André Verheij

Klusbedrijf uit Sint Annaland specialist in keuken plaatsen

 

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Sint Annaland | De Vakman André VerheijVoor een betrouwbare specialist in het plaatsen van uw keuken kunt u terecht bij De Vakman André Verheij, klusbedrijf uit Sint Annaland. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman André Verheij heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Sint Annaland | De Vakman André Verheij

 

Klusbedrijf uit Sint Annaland doet meer dan plaatsen keukens

 

Klusbedrijf in Sint Annaland is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het plaatsen van keukens heeft De Vakman André Verheij veel ervaring met het onderhouden, renoveren en plaatsen van keukens, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, dakwerk, loodgieterwerk, CV, elektra, interieurbouw en het plaatsen van dakramen, dakkapellen, rolluiken en brandbeveiliging gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het plaatsen van keukens ook een complete verbouwing van badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Sint Annaland | De Vakman André VerheijLees meer over De Vakman André Verheij uit Sint Annaland

 

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Sint Annaland | De Vakman André VerheijDirect contact mail a.verheij@devakman.info of bel 06 – 13 95 26 95

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Sint Annaland | De Vakman André Verheij